• LIFE&STYLE

    Άγριες Μέλισσες: Η αποκάλυψη για το μέλλον της αγαπημένης σειράς του ΑΝΤ1


    Νικήτρια της τηλεοπτικής σεζόν 2019-2020 είναι αναμφισβήτητα η σειρά εποχής του ΑΝΤ1, Άγριες Μέλισσες που «σάρωσε» σε τηλεθέαση και απέσπασε διθυραμβικές κριτικές τόσο για το σενάριο, τη σκηνοθεσία και τα σκηνικά όσο και για το ταλαντούχο καστ ηθοποιών που ενσαρκώνουν τους μοναδικούς ήρωες.

    Μια πολυδάπανη υπερπαραγωγή κινηματογραφικών προδιαγραφών που κέρδισε το στοίχημα, αφού κατάφερε από το πρώτο κιόλας επεισόδιο να καθηλώσει τους τηλεθεατές, που διψούν για καλή τηλεόραση και να δημιουργήσει γρήγορα το δικό της φανατικό κοινό.

    Χαρακτηριστικά είναι τα στοιχεία της Nielsen για το διάστημα 29.09.2019 έως και 16.07.2020, κατά το οποίο οι Άγριες Μέλισσες ήταν πρώτες στη ζώνη προβολής τους, στο δυναμικό κοινό 18-54, με μέσο όρο σεζόν 31,2%, υπερισχύοντας του ανταγωνισμού κατά περίπου 7 μονάδες. Τη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 παρακολουθούσαν σταθερά, στο σύνολο του κοινού κατά μέσο όρο, περίπου 1.500.000 τηλεθεατές. Η σειρά είχε μια ιδιαίτερη δυναμική στις γυναίκες, όπου σε επιμέρους κοινό σημείωσε συνολικό μερίδιο 40,6%, ενώ και στους άνδρες τα ποσοστά της κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα και άγγιξαν μέχρι και το 26,8%.

    Με καθηλωτικό σενάριο, κινηματογραφικής αισθητικής, σκηνοθετική ματιά και εξαιρετικές ερμηνείες καταξιωμένων και νεότερων ηθοποιών, οι Άγριες Μέλισσες έγραψαν, φέτος, την πιο δυνατή ιστορία και όπως είναι γνωστό συνεχίζουν και τη νέα τηλεοπτική σεζόν.

    Τα γυρίσματα των νέων επεισοδίων έχουν ήδη ξεκινήσει και προχωρούν εντατικά προκειμένου να υπάρχει πλούσιο υλικό για τον χειμώνα, με την επιστροφή της αγαπημένης σειράς να αναμένεται την τρίτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, δηλαδή γύρω στις 14/9.

    Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του νέου προγράμματος του ΑΝΤ1, που πραγματοποιήθηκε μέσω διαδραστικής πλατφόρμας, ο Chief Content Officer του σταθμού, κ. Τζώρτζης Ποφάντης απαντώντας σε σχετική ερώτηση για το αν υπάρχουν σκέψεις για μια τρίτη σεζόν των Άγριων Μελισσών, δήλωσε πως ήδη έχουν ξεκινήσει συζητήσεις με την ταλαντούχα σεναριογράφο της σειράς, Μελίνα Τσαμπά για μια νέα σειρά.

    Δεν απέκλεισε, ωστόσο, κατά τη διάρκεια του έτους και ανάλογα πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, να γίνει μια συζήτηση και για τυχόν νέα παράταση στις Άγριες Μέλισσες.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Άγριες Μέλισσες έχουν προσελκύσει και διεθνές ενδιαφέρον από χώρες της κεντρικής Ευρώπης και της Λατινικής Αμερικής για την αγορά των δικαιωμάτων προβολής των επεισοδίων της σειράς από τον ΑΝΤ1, μεταγλωττισμένα ή και με υπότιτλους, κάτι που απαιτεί χρόνο για να υλοποιηθεί.



    ΣΧΟΛΙΑ