• LIFE&STYLE

    Άγρια κόντρα Σμαραγδή – Ακρίτα: «Ποια είναι αυτή;»

    • NewsRoom
    Σμαραγδής


    Έντονες αντιδράσεις είχε προκαλέσει η κριτική του Γιάννη Σμαραγδή κατά κριτικών κινηματογράφου σχολίασαν με επικριτικό τρόπο την ταινία «Καζαντζάκης». Ο σκηνοθέτης δήλωσε αποφασισμένος να κινηθεί δικαστικά. «Στη χυδαιότητα απαντάμε δικαστικά» είπε μιλώντας μπροστά στην κάμερα του STAR. Τις αναφορές του κ. Σμαραγδή σχολίασε και η δημοσιογράφος – συγγραφέας Έλενα Ακρίτα, μέσω Facebook:

    «Ο Γιάννης Σμαραγδής κινείται νομικά εναντίον των κριτικών που έγραψαν άσχημα για τον ‘Καζαντζάκη’ του. Μάλλον δεν έχει δει την ταινία».

    Σε πρόσφατες δηλώσεις του στο «Happy Day» ο Γιάννης Σμαραγδής επανήλθε και κληθείς να σχολιάσει τα λεγόμενα της Έλενας Ακρίτα απάντησε: «Ποια είναι αυτή; Είναι αυτή που έγραψε ένα αρνητικό σχόλιο για την κα Αρβελέρ. Αυτή την έχει δει την ταινία; Όσοι εκφράστηκαν αρνητικά για την ταινία στο διαδίκτυο δεν την έχουν δει. Την Έλενα Ακρίτα δεν την ξέρω ως αρθρογράφο, την ξέρω για πράγματα που έχει κάνει στην τηλεόραση. Καλό είναι να είμαστε λίγο καλύτεροι άνθρωποι όλοι».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Νέα μαρτυρία για την 44χρονη Ειρήνη Λαγούδη: «Είδα 2 άτομα να πετούν κάτι στην λίμνη»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ποιες είναι οι δύο νέες τράπεζες που έρχονται στο προσκήνιο. Γρίφος οι προθέσεις της οικογένειας Βαρδινογιάννη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Ο μεγιστάνας των καζίνο, το σεξ και η πτώση των κερδών: Βαριές κατηγορίες για ανάρμοστη συμπεριφορά



    ΣΧΟΛΙΑ