ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Running with the Devil», στο Λος Άντζελες, παρευρέθηκε ο Νίκολας Κέιτζ, ο οποίος ήταν φανερά αλλαγμένος.
Με ένα στυλ κάπου ανάμεσα σε καουμπόι και ροκά, ο διάσημος ηθοποιός φόρεσε ένα t-shirt του θρυλικού συγκροτήματος «The Doors» με ένα τζιν τζάκετ από πάνω, το οποίο είχε γούνα στον γιακά. Σύμφωνα με τους φωτορεπόρτερ, που ήταν παρών και δεν τους ξεφεύγει τίποτα, ο γιακάς του Κέιτζ ήταν γεμάτος… λεκέδες!
Μάλιστα, επέλεξε να φορέσει και ένα καπέλο βγαλμένο από την άγρια δύση, ενώ κύριο χαρακτηριστικό στην εμφάνισή του ήταν τα πολλών ημερών γένια του.
Στο κόκκινο χαλί περπάτησε μαζί με τον 28χρονο γιο του, Ουέστον Κέιτζ, με τον οποίο πόζαραν για τους φωτογράφους.
Ωστόσο, μια δύσκολη χρονιά είναι αυτή που διανύουμε για τον Νίκολας Κέιτζ, καθώς ο γάμος του κράτησε μόλις τέσσεις ημέρες, ενώ έληξε με έναν άκρως επεισοδιακό τρόπο με τους παπαράτσι να τον καταγράφουν μεθυσμένο την ώρα που ενεπλάκη σε άγριο καυγά.



ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΑΒΑΞ: Έφυγε από τη ζωή ο αναπληρωτής πρόεδρος του ΔΣ, Κωνσταντίνος Κουβαράς
- Την Δευτέρα η γενική συνέλευση του Propeller Club
- Δημήτρης Αβραμόπουλος: Τι αφορά το ένταλμα σύλληψης που εξεδωσαν οι βελγικές αρχές
- Βουλή: Την άρση της βουλευτικής ασυλίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου εισηγείται η Επιτροπή Δεοντολογίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.