ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ηλιοβασίλεμα με θέα την αθηναϊκή ριβιέρα απόλαυσε χθες η Αγάπη Πολίτη με καλή παρέα.
Η μητέρα της Χρυσής Βαρδινογιάννη τον τελευταίο καιρό κάνει συχνά δημόσιες εμφανίσεις. Αυτή τη φορά εθεάθη στο ιαπωνικό εστιατόριο Sumosan Athens, το οποίο βρίσκεται εντός του One&Only Aesthesis.
Στην παρέα της ήταν και ο γνωστός επιχειρηματίας Ηλίας Κοκοτός, ο οποίος μοιράστηκε το όμορφο στιγμιότυπο στον λογαριασμό του στο Instagram.
Φανερά ευδιάθετη και εντυπωσιακή όπως πάντα, η Αγάπη Πολίτη χαμογέλασε πλατιά στον φακό, φορώντας μία γαλάζια δημιουργία που ταιριάζει άψογα με τα μπλε μάτια της.

Σημειώνεται ότι το πρώτο Sumosan στην Ελλάδα άνοιξε πριν από μερικά χρόνια εντός της ξενοδοχειακής μονάδας που διατηρεί ο Ηλίας Κοκοτός στην Ελούντα.
Πρόκειται για ένα πολυβραβευμένο σύγχρονο ιαπωνικό εστιατόριο με πάνω από είκοσι χρόνια αριστείας στον χώρο της γαστρονομίας και παρουσία σε μερικές από τις πιο ζωντανές πόλεις του κόσμου, όπως το Λονδίνο, η Μόσχα, το Ντουμπάι.
Διαβάστε επίσης:
Η Δήμητρα Κούστα ανεβάζει τη θερμοκρασία με τους σέξι κοιλιακούς της στο γυμναστήριο του Belita
Μιράντα Πατέρα: Έκλεψε τις εντυπώσεις στον γάμο της κόρης της, Αλεξάνδρας με τον Αργυρό
Αγάπη Πολίτη: Εντυπωσιακή εμφάνιση σε εγκαίνια έκθεσης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κόντρα Κωνσταντοπούλου – Παππά: Ζωή και Λαφαζάνης ονειρευόντουσαν τη δραχμή – Ο Τσίπρας προσευχόταν να βγει το «Ναι»
- Βόρεια Μακεδονία: Ξεκίνησαν οι εργασίες για των αγωγό φυσικού αερίου με την Ελλάδα
- Τζιμ Ρις (πρόεδρος Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων Γερουσίας): Εγώ έβαλα παύση στα F-35 στην Τουρκία και θα τη συνεχίσω
- Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων: «Όχι» στο αίτημα της Λεπέν για αναστολή της στέρησης των πολιτικών της δικαιωμάτων
