• LIFE&STYLE

    Transitional season: 10+1 μυστικά για να πετύχετε άψογα looks

    • NewsRoom


    H σύνθεση ενός φθινοπωρινού outfit μπορεί να γίνει αρκετά δύσκολη υπόθεση. Σε αυτό φυσικά φταίει και ο καιρός που συχνά σας παραπλανεί, αφού το πρωί θα κάνει δροσιά, το μεσημέρι ζέστη και το βράδυ πάλι ψύχρα ενώ κατά διαστήματα μπορεί να ξεσπάσουν βροχές αλλά και ισχυροί άνεμοι. Έτσι λοιπόν με την πρώτη ημέρα κρύου ξεκινάτε να πακετάρετε όλα τα καλοκαιρινά σας κομμάτια και αγχωμένες ψάχνετε τις κούτες με τα χειμωνιάτικα. Όμως σύντομα θα διαπιστώσετε πως δεν είναι ακόμα η εποχή του παλτό και των χοντρών πουλόβερ.

    Όπως κάθε μεταβατική περίοδος έτσι και αυτή χρειάζεται ένα mix & match από τις γκαρνταρόμπες του καλοκαιριού και του χειμώνα για να μπορείτε να είστε in season και έτοιμες για οποιοδήποτε καιρό. Εμείς παρακάτω έχουμε συγκεντρώσει 11 styling hacks για να γίνεται παιχνίδι το fall dressing!

    11 Fall Styling Hacks

    1. Τα καλοκαιρινά αέρινα φορέματα είναι από τα ευκολότερα κομμάτια που μπορούν να φορεθούν κατά τη διάρκεια της μεταβατικής περιόδου. Επιλέξτε ένα μεσαίου μήκους και συνδυάστε το με ένα ζευγάρι κλειστά παπούτσια από γόβες μέχρι αθλητικά και αν είναι απαραίτητο κάποιο ελαφρύ jacktet.

    2. Ένα από τα αγαπημένα summer staples είναι η μίνι τζιν φούστα η οποία μπορεί να φορεθεί all year. Για τις ημέρες που έρχονται συνδυάστε την με ankle boots και φούτερ ή πουκάμισα ενώ λίγο αργότερα μπορείτε να τη φορέσετε και με καλσόν για περισσότερο προστασία.

    3. Τα λευκά αθλητικά είναι η πιο κομψή και φωτεινή εκδοχή των sneakers που θα κάνουν πολύ πιο ομαλή τη μετάβασή σας από τα ανοιχτά παπούτσια στα κλειστά, ενώ μπορούν να φορεθούν παντού και με τα πάντα.transistional-hacks-4.jpg

    4. Τα summer flats όπως οι ανοιχτές μπαλαρίνες, τα loafers και τα slingbacks μπορούν να συνδυαστούν άψογα με τζιν παντελόνια και ζιπ κιλοτ ενώνοντας με το πιο όμορφο και chic τρόπο το καλοκαίρι με τον χειμώνα.

    5. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να κάνετε στην άκρη τα φωτεινά και χρωματιστά παντελόνια σας αρκεί να ισορροπήσετε το υπόλοιπο look με πιο μουντούς και χειμερινούς τόνους όπως το καφέ, το γκρι, το χακί ή ακόμα και το μαύρο.

    6. Διαχρονικό και απαραίτητο κάθε γκαρνταρόμπας το λευκό Τ-shirt θα γίνει ο σύμμαχός σας για τη περίοδο αυτή αφού ταιριάζει με όλα ενώ είναι ιδιαίτερα βολικό για layerings όπως κάτω από αμάνικα φορέματα και μέσα από blazers ή jackets.transistional-hacks-5.jpg

    7. Προσέξετε πολύ στο πόσο δέρμα θα αφήνετε εκτεθειμένο. Ένας in season τρόπος είναι να φορέσετε ένα crop top -ιδανικά με μακριά μανίκια- κάτω από κουστούμια και γενικότερα με ψηλόμεσα κομμάτια.

    8. Εάν κρυώνετε αλλά ακόμα δεν είστε έτοιμες για κάποιο πανωφόρι μπορείτε να φορέσετε κάτω από ένα οversized πουκάμισο κάποιο ζιβάγκο και αφήστε τα πρώτα κουμπιά ανοιχτά για μία statement εμφάνιση.

    9. Φορέστε τα cropped και kick flare τζιν και παντελόνια σας μαζί με μποτάκια τα οποία θα κρύβουν όλο το πόδι ώστε να μη μένει εκτεθειμένο και να παίρνει τον απαραίτητο φθινοπωρινό χαρακτήρα.transistional-hacks-2.jpg

    10. Οι τολμηρές γυναίκες που θέλουν ακόμα να αναδεικνύουν τα πόδια τους μπορούν να συνεχίσουν να φοράνε mini φούστες χωρίς καλσόν. Όμως θα πρέπει να τις συνδυάζουν σωστά και να εξισορροπούν το υπόλοιπο σύνολο με χειμερινά παπούτσια και μακρυμάνικες μπλούζες. Ιδανική επιλογή είναι οι δερμάτινες ή vinyl φούστες που παραπέμπουν σε winter time.

    11. Ένα κομμάτι-φίλος σας στις μεταβατικές περιόδους είναι και η midi πλισέ φούστα που δίνει αέρα, κίνηση, στιλ αλλά και καλύπτει αρκετό μέρος του σώματός σας για να μη κρυώνετε. Ολοκληρώστε το σύνολο με κλειστά παπούτσια και ένα jacket ριγμένο στους ώμους σας. transistional-hacks-3.jpg

    Πηγή: www.glow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: 4 έξυπνοι τρόποι για να διατηρήσετε τα μαγιό σας σε άριστη κατάσταση

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τα wrap φορέματα της Diane von Furstenberg είναι το must της σεζόν… Κάθε σεζόν…

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Τα 10 Zara κομμάτια που είναι οι απόλυτες τάσεις της νέας σεζόν



    ΣΧΟΛΙΑ