ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σάλο έχει προκαλέσει η ανάπτυξη ενός νέου σούπερ προφυλακτικού από επιστήμονες, που θα καταπολεμά τον ιό HIV και θα αυξάνει τη σεξουαλική διέγερση. Πιο συγκεκριμένα, επιστήμονες από το Texas A&M University Health Science Center υποστηρίζουν πως το νέο προφυλακτικό θα περιέχει ένα υδρο-τζέλ, που θα είναι ικανό να σκοτώνει τον ιό HIV, σε περίπτωση, που σπάσει το προφυλακτικό, αλλά κι ένα αντιοξειδωτικό, που θα ενισχύει τη σεξουαλική ευχαρίστηση.
Η επικεφαλής της συγκεκριμένης έρευνας, Mahua Choudhury, δήλωσε στο BBC: “Πολλοί λένε πως δε θέλουν να χρησιμοποιούν προφυλακτικό, γιατί δεν τους προσφέρει την ίδια σεξουαλική ευχαρίστηση. Το αντιοξειδωτικό, που περιέχεται στο προφυλακτικό, όμως, ενεργοποιεί νευροδιαβιβαστές, που, μαζί με τις νευρικές απολήξεις, θα δίνουν μεγαλύτερη σεξουαλική ικανοποίηση. Επίσης, εάν εμφανιστεί ο ιός HIV στο προϊόν, το προφυλακτικό θα τον μπλοκάρει και θα αποτρέψει την είσοδο, εμποδίζοντάς τον να αναπτυχθεί”.
Το προφυλακτικό αναμένεται να μπει στην αγορά την επόμενη χρονιά, με τους ερευνητές να ελπίζουν πως η τιμή του θα κυμαίνεται στο 1 δολάριο.
Μένει να διαπιστώσουμε αν όντως το συγκεκριμένο προϊόν θα κυκλοφορήσει τελικά στα ράφια, αφού το μεγάλο ζητούμενο είναι το ποσοστό διασφάλισης του χρήστη, σε ό,τι αφορά την προφύλαξή του από τον HIV.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνεχίζονται οι διαβουλεύσεις στο Βατικανό – Αναζητείται ο διάδοχος του Πάπα Φραγκίσκου
- Πρέβεζα: Απατεώνας παρίστανε τον αστυνομικό και εξαπατούσε τηλεφωνικά ηλικιωμένους
- Επίθεση στη Νομική: Στο «μικροσκόπιο» ο πυροσβεστήρας που χρησιμοποίησαν οι δράστες
- Δήμας: «Την επόμενη εβδομάδα υπογράφουμε τη σύμβαση για τον ΒΟΑΚ» – Πότε παραδίδεται ο αυτοκινητόδρομος Πάτρα – Πύργος
