• LIFE&STYLE

    Αυτή ήταν η ιδέα του Facebook για την γιορτή της μητέρας. Μπείτε και στείλτε αυτό το emoji


    Έκπληκτοι έμειναν οι χρήστες του Facebook  όταν είδαν την νέα επιλογή emoji, με σχέδιο ένα όμορφο λουλούδι, καθώς όλοι αναρωτήθηκαν για την σημασία του. Με αυτό τον ξεχωριστό τρόπο θέλησε να τιμήσει την ημέρα της μητέρας το διάσημο μέσο κοινωνικής δικτύωσης, αφιερώνοντας τους το λουλουδάτο emoji.
    Πιο συγκεκριμένα, οι υπεύθυνοι του Facebook δήλωσαν ότι η δημιουργία αυτού του emoji έγινε με σκοπό να τιμήσει την παγκόσμια ημέρα της μητέρας, η οποία γιορτάζεται σε πάνω από 88 κράτη του κόσμου. Μάλιστα, σε δήλωση τους ανέφεραν ότι με την προσπάθεια τους αυτή ήθελαν να ελέγξουν την δυνατότητα των χρηστών να αφήσουν μια αντίδραση με το σχήμα του λουλουδιού.
    Με τον μοναδικό λοιπόν τρόπο αυτό ακόμη και εκείνοι που δεν μπόρεσαν να δώσουν μια πραγματική ανθοδέσμη στις μητέρες τους είχαν την ευκαιρία να τους προσφέρουν ένα εικονικό λουλούδι.
    Taylor Swift
    Πάντως είναι η πρώτη φορά που μια πλατφόρμα μέσων κοινωνικής δικτύωσης μας παρουσιάζει τόσο σύγχρονα emoji, προκαλώντας την περιέργεια μας για το τι άλλο θα δημιουργηθεί στο μέλλον.

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/afta-ine-ta-5-pragmata-pou-den-mporis-na-apoktisis-pote-akomi-ke-an-ise-ekatommiriouchos/43561

     

     Δείτε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/video-gdisou-mporis-na-ginis-marilyn-monroe-video/43555

     



    ΣΧΟΛΙΑ