• Gossip

    Η καλλονή σύντροφος του «Mr EasyJet» Στέλιου Χατζηιωάννου και η δεξίωση στο Μονακό για τη μοναχοκόρη!

    • NewsRoom


    Πατέρας έγινε πριν από περίπου 40 μέρες ο επιχειρηματίας Στέλιος Χατζηιωάννου, υποδεχόμενος στη ζωή το πρώτο παιδί του, την κόρη που απέκτησε με την Ιρλανδή καλλονή Ορλα Μέρφι. Μάλιστα, η μητέρα της μικρής έκλεψε την παράσταση στο Μονακό, στη δεξίωση που δόθηκε με αφορμή τη γέννηση της μοναχοκόρης της.

    Ο «Mr EasyJet» Στέλιος Χατζηιωάννου, βενιαμίν του αξέχαστου βασιλιά των τάνκερ Λουκά Χατζηιωάννου και της πάντα σεμνής και γλυκιάς Νέδης Χατζηιωάννου, που έχει τιμηθεί από τη βασίλισσα Ελισάβετ με τον τίτλο του «Sir», είναι, εκτός από ένας πολύ επιτυχημένος επιχειρηματίας, και εξαιρετικά ευαισθητοποιημένος άνθρωπος. Κάτι που απέδειξε ακόμη μία φορά, προσφέροντας μέσω του ιδρύματός του «Stelios Philanthropic Foundation» το ποσό των 100.000 ευρώ στον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, με στόχο την ανακούφιση των πληγέντων από τις καταστροφικές πυρκαγιές της 23ης Ιουλίου στην Αττική.

    Η δεξίωση στο Μονακό

    Ωστόσο, λίγες μέρες πριν συμβούν τα τελευταία τραγικά γεγονότα στη χώρα μας, ο Στέλιος Χατζηιωάννου είχε την ευκαιρία να γιορτάσει τον ερχομό της κόρης του στον κόσμο, παραθέτοντας οικογενειακή δεξίωση -παρουσία και του πρίγκιπα Αλβέρτου- στο σκάφος του, το οποίο ήταν αγκυροβολημένο στη μαρίνα του Μονακό.

    Εκεί, τα φώτα των προβολέων έκλεψε η εκθαμβωτική, μέσα στο μακρύ μπεζ φόρεμα κεντημένο με λουλούδια φόρεμά της, Ιρλανδή σύντροφος του επιχειρηματία. Μάλιστα, ήταν η πρώτη εμφάνιση στα φλας για την Ορλα Μέρφι, η οποία είναι παράλληλα μία δυναμική γυναίκα καριέρας, έχοντας τη θέση του Sales Key Account Manager του ομίλου Boutsen Design.

    Η Ορλα φωτογραφήθηκε και με την αγαπημένη αδερφή του Στέλιου, την Κλέλια Χατζηιωάννου, στην οποία έχει μεγάλη αδυναμία, όπως αδυναμία έχει και στις ωραίες κόρες του Πόλυ και της Ρόζμαρι, Εριέττα και Λιλιάνα Χατζηιωάννου.

    Απόφοιτη του University of Limerick, με B. Sc. Εquine Science, η Ορλα ζει και εργάζεται στο Μονακό, όπου και γνώρισε τον άνδρα της ζωής της, αλλά ταξιδεύει σε όλο τον κόσμο, από το Λονδίνο και τη Νέα Υόρκη έως το St. Barth και την Ελλάδα.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κλέλια Χατζηιωάννου: Επιτέλους ευτυχισμένη μανούλα!



    ΣΧΟΛΙΑ