• LIFE&STYLE

    Αυτές είναι οι πιο πολυταξιδεμένες γάτες του κόσμου (photos)


    Ίσως να είναι και οι πιο τυχερές αδέσποτες γάτες του κόσμου. Ο λόγος για τον Bolt και τον Keel, τις δύο αδέσποτες γάτες που βρέθηκαν κοντά σε ένα καταφύγιο, από το οποίο και τις μάζεψαν και από τότε έχουν γίνει μικροί ταξιδιώτες.

    Το χνουδωτό ντουέτο βρέθηκε πολύ κοντά στο καταφύγιο, δίπλα σε ένα κάδο σκουπιδιών από τις Danielle και Kayleen, οι οποίες προσπάθησαν να τις αφήσουν στο καταφύγιο, το οποίο όμως για την ώρα βρήκαν κλειστό.

    Η μοίρα όμως είχε άλλα σχέδια για τον Bolt και τον Keel, καθώς οι δύο γυναίκες αποφάσισαν να τα πάρουν μαζί τους στις σχεδιασμένες εξορμήσεις τους για την επόμενη μέρα, μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν μαζί τους. Τα δύο γλυκά γατάκια λοιπόν έζησαν μαζί με τις γυναίκες την εμπειρία της αναρρίχησης, της πεζοπορίας και του καγιάκ, ξεκινώντας έτσι τις περιπέτειες τους.

    Το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό. Οι φωτογραφίες των δύο ταξιδιωτών έχουν ανεβεί μέχρι και στο Instgram σε λογαριασμό @boltandkeel που έχει δημιουργηθεί αποκλειστικά και μόνο για τις περιπέτειες των δύο γατιών.

    Πάρτε μια πρώτη δόση από τις περιπέτειες του Bolt και του Keel.



    ΣΧΟΛΙΑ