• LIFE&STYLE

    6 κόλπα που κάνουν τα πόδια σας να φαίνονται πιο μακριά και λεπτά

    • NewsRoom


    Όλες όταν αποκαλύπτουμε τα πόδια μας αυτό που θέλουμε είναι να φαίνονται πιο ψηλά και λεπτά. Το θέμα είναι χωρίς δίαιτα και γυμναστική να βρούμε τρόπους για να καταφέρουμε να κάνουμε τα πόδια μας να φαίνονται πιο… ψηλά! Πώς; Με 6 γρήγορα κόλπα που δημιουργούν την ψευδαίσθηση πως έχουμε αληθινά μακριά και ψηλά πόδια!

    1. Ρούχα που κουμπώνουν ψηλά στη μέση

    Ξεχάστε τα χαμηλοκάβαλα σορτσάκια και φούστες αν θέλετε να δείχνουν τα πόδια σας ψηλά και σέξι, αφού τα ψηλόμεσα ρούχα, ξεγελούν το μάτι ώστε να μην μπορεί να καταλάβει κανείς από πού ξεκινάει το πόδι. Ευτυχώς στη μόδα έχουν επιστρέψει τα ψηλόμεσα ρούχα, ειδικά οι φούστες, κοντές και μακριές, οπότε μπορούμε εύκολα να υιοθετήσουμε αυτό το πρώτο κόλπο!

    2. Ξεχάστε τις midi φούστες και πείτε ναι στα mini

    Μπορεί οι midi φούστες να είναι πολύ chic και θηλυκές, δυστυχώς όμως δεν χαρίζουν το ύψος που τώρα χρειάζεστε. Έτσι λοιπόν επιλέξτε μια φούστα κοντή, τόσο που να το επιτρέπει η ηλικία και το στυλ σας, ή ένα σορτσάκι (που είναι πολύ hot και αυτό το καλοκαίρι) που θα δώσουν την ψευδαίσθηση ότι τα πόδια σας είναι μακριά!

    3. Διαλέξτε ένα ζευγάρι nude ψηλοτάκουνες γόβες

    Οι ψηλοτάκουνες γόβες στο χρώμα του δέρματος ξεγελούν τα μάτια που θα “πέσουν” πάνω στα πόδια σας και θα φαίνεται σαν να είναι μέρος των ποδιών σας! Αφήστε που είναι απίστευτα θηλυκές, sexy και πολύ βολικές αφού ταιριάζουν με όλα!

    4. Δώστε λάμψη στα πόδια σας!

    Θα το έχετε δει και στις διάσημες γυναίκες που όταν εμφανίζονται με μίνι φούστες τα πόδια τους λάμπουν ως… δια μαγείας! Γιατί λοιπόν να μην χρησιμοποιήσετε κι εσείς τα ίδια κόλπα; Ποια είναι αυτά; Μια πολύ ενυδατική κρέμα, ίσως και σε μορφή λαδιού σε συνδυασμό με ένα bronzer που θα απλώσετε στα πόδια σας για να φαίνονται υπέροχα μέσα σε ελάχιστα λεπτά!

    Διαβάστε τη συνέχεια στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πέντε καλοκαιρινά και οικονομικά σκουλαρίκια κάτω από 10€

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 6+1 απλοί τρόποι για να κάνετε τον εαυτό σας πιο ελκυστικό προς τους άλλους

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πέντε συνήθειες που κάνουν το στιλ σου να χάνει (και πώς θα τις διορθώσεις)



    ΣΧΟΛΙΑ