• LIFE&STYLE

    15η σεζόν για το Grey’s Anatomy – Πότε κάνει πρεμιέρα και τι θα δούμε φέτος (video)


    Η αγαπημένη ιατρική σειρά “Grey’s Anatomy” μας κρατάει συντροφιά αρκετά χρόνια τώρα και έχει γίνει συνήθεια πια, από εκείνες που δύσκολα μπορείς να κόψεις. Είτε είσαι φανατικός της σειράς είτε όχι, σίγουρα θα έχεις δει ένα επεισόδιο στη διάρκεια όλων αυτών των ετών, ενώ αν είσαι από εκείνους που σταμάτησαν να την παρακολουθούν κάπου στη μέση, ίσως να πρέπει να το σκεφτείς την περίπτωση να ξεκινήσεις να την βλέπεις πάλι.

    Για όσους, όμως, είναι πιστοί τηλεθεατές και συμβαδίζουν με τις σεζόν και τα επεισόδια, πρέπει να πούμε πως βρισκόμαστε μια ανάσα πριν από την έναρξη της 15ης σεζόν! Ναι, φτάσαμε αισίως σε αυτήν και καθώς, φαίνεται, θα περάσουμε άλλη μία ανατρεπτική χρονιά μαζί με τους αγαπημένους μας γιατρούς.

    Η πρεμιέρα της νέας σεζόν θα γίνει την Πέμπτη 27 Σεπτεμβρίου και, μάλιστα, θα προβληθεί διπλό επεισόδιο (έτσι, για να μας βάλουν για τα καλά στο κλίμα!).

    Ας θυμηθούμε τι έγινε στο κλείσιμο της 14ης σεζόν, ώστε να είμαστε προετοιμασμένοι. Υπενθυμίζουμε πως είχαν υπάρξει αρκετές αποχωρήσεις, με την Arizona Robbins να μετακομίζει στη Νέα Υόρκη για το καλό της κόρης της και την April Kepner να αλλάζει καριέρα.

    Άρα, τι πρόκειται να παρακολουθήσουμε φέτος; Μέσα από το trailer, καταλαβαίνουμε μερικά πράγματα. Αρχικά, τη θέση τους θα λάβουν νέα πρόσωπα, η Teddy Αltman θα γυρίσει για να διεκδικήσει τον Owen, ενώ αυτός θα προσπαθήσει να επανασυνδεθεί με την Amelia και η Meredith Grey, ίσως, να ερωτευτεί ξανά…

    Μέχρι τότε απολαύσετε το trailer παρακάτω και πάρτε μια γεύση:

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Πανικός στο Next Top Model: Πιάστηκαν στα χέρια Καγιά-Παπαγεωργίου (video)

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Μαντώ Γαστεράτου: Το συγκινητικό μήνυμα στο σύζυγό της

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:   Σημαντικές αλλαγές φέρνει η Πανσέληνος στον Κριό στις 25 Σεπτεμβρίου – Αναλυτικές προβλέψεις για τα ζώδια



    ΣΧΟΛΙΑ