• LIFE&STYLE

    10+ 1 μυστικά για το μακιγιάζ ματιών σας

    • NewsRoom
    μυστικά ομορφιάς


    Κάντε τέλειο μακιγιάζ ματιών μαθαίνοντας μικρά αλλά τόσο σημαντικά μυστικά και μαγνητίστε τους πάντες με το βλέμμα σας!

    1. Φωτίστε το πρόσωπό σας. Βάλτε μια γυαλιστερή σκιά στο χρώμα της σαμπάνιας στην εσωτερική γωνία του ματιού για να φωτιστεί όλο το πρόσωπό σας!

    2. Πότε θα βάλετε κονσίλερ. Βάλτε κονσίνλερ κάτω από τα μάτια σας, μετά τη βάση του make-up και όχι πριν για να καλύψετε ακόμη καλύτερα τους μαύρους κύκλους.

    3. Έχετε πρησμένα μάτια; Αν τα μάτια σας είναι πρησμένα, χρησιμοποιήστε μια όχι πολύ φωτεινή απόχρωση concealer γιατί έτσι θα τονισθούν περισσότερο.

    4. Θέλετε να τονίσετε το βλέμμα σας; Για να τονίσετε το βλέμμα σας περάστε μαύρο μολύβι και στην πάνω και στην κάτω γραμμή των βλεφαρίδων αλλά και μέσα στο μάτι. Πάντα να σβήνετε τις σκληρές γραμμές μ΄ένα πινέλο.

    μυστικά ομορφιάς

    5. Όταν κάνετε smokey eyes. Ο πιο βασικός κανόνας όταν κάνετε ένα dark smokey μακιγιάζ στα μάτια σας, είναι να κρατήσετε το υπόλοιπο πρόσωπο σε φυσικούς τόνους (χείλη, μάγουλα). Αν θέλετε να δείτε πώς γίνεται βήμα βήμα το smokey eyes, κάντε κλικ εδώ!

    6.  Σκιές στον ίδιο τόνο. Για βλέμμα με ένταση, χρησιμοποιήστε το ίδιο χρώμα σε δυο διαφορετικούς τόνους για το κινούμενο βλέφαρο και την εξωτερική γωνία. Δηλαδή μωβ ανοιχτό και μοβ σκούρο, μπλε ανοιχτό, μπλε σκούρο κ.ο.κ

    7. Για καστανά μάτια. Αν έχετε καστανά μάτια να ξέρετε πως η μπλε σκούρα σκιά ή μολύβι σας ταιριάζει πολύ!

    Διαβάστε ακόμη τέσσερα μυστικά στο www.womanow.gr

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Κάντε τα χείλη σας να φαίνονται μεγαλύτερα με αυτά τα τρικ μακιγιάζ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πώς θα φτιάξετε απλές σπιτικές μάσκες προσώπου

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Σε ποια πρόσωπα ταιριάζουν οι αφέλειες;

     



    ΣΧΟΛΙΑ