• Ροή Ειδήσεων

    Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Δευτέρα 25 Ιουνίου

    ζώδια


    Δυσκολότερη από όσο περιμέναμε φαίνεται να είναι η Δευτέρα με τα ζώδια να έχουν… παράξενα κέφια.

    ΚΡΙΟΣ
    Έχεις σκοπό να εγκαταλείψεις μικρά πράγματα υπέρ ενός κάτι πραγματικά μεγαλοπρεπούς. Πιθανότατα, μιλάμε για επαγγελματικά επιτεύγματα, στα οποία θα επικεντρωθείς εντελώς, απενεργοποιώντας το τηλέφωνό σου και αρνούμενη να μιλήσεις με τους συνεργάτες σου. Ονειρεύεσαι να κάνεις κάτι νέο, κάτι δικό σου όμως τα οικονομικά σου δεν σου το επιτρέπουν ακόμη. Προετοιμάσου για μία μεγάλη συζήτηση με τον αγαπημένο σου. Να είσαι έτοιμη να απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Θα ξεφύγεις πολύ δύσκολα από το σημερινό σου πρόγραμμα. Είσαι έτοιμη να κάνεις πολλά από τα επαγγελματικά σου σχέδια πραγματικότητα και θα δουλέψεις για να το καταφέρεις. Οι συνεργάτες σου σίγουρα θα σε βοηθήσουν να πετύχεις τους στόχους σου. Κάτι πολύ συγκινητικό συμβαίνει στην προσωπική σου ζωή και τόσο ο αγαπημένος σου όσο και οι φίλοι σου θα σε στηρίξουν. Μην ξεχάσεις να ευχαριστήσεις όσους σε βοηθούν να βελτιώσεις την οικονομική σου κατάσταση.

    ΔΙΔΥΜΟΣ
    Η ημέρα είναι γεμάτη προκλήσεις και εσύ καλό είναι να παραδεχτείς από νωρίς ότι δεν είσαι έτοιμη να τις αντιμετωπίσεις. Δεν έχεις τα κατάλληλα λόγια για να επιχειρηματολογήσεις. Μάλλον σου έχει πέσει «βαριά» η Δευτέρα. Μην προσπαθήσεις να εντυπωσιάσεις και πέσεις στην παγίδα των περιττών αγορών. Να παραμείνεις ο εαυτός σου γιατί αυτό εκτιμά σε εσένα ο αγαπημένος σου.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Είναι σύνηθες για εσένα να αφιερώνεις τη Δευτέρα σε θέματα ρουτίνας. Φέρε το τρέχον έργο σου σε μία λύση ή επέστρεψε σε μια εργασία που θεώρησες υπερβολικά μονότονη. Αυτή η μονοτονία θα σου δώσει σήμερα την ειρήνη και τη θετική διάθεση που αναζητάς. Μπορεί το ενεργειακό σου επίπεδο να μην είναι υψηλό, είσαι όμως σε «συναγερμό» για τις υποχρεώσεις σου σε σχέση με οικονομικά ζητήματα. Στα αισθηματικά σου καλό είναι να αφήσεις τον εαυτό σου ελεύθερο.

    ΛΕΩΝ
    Για εσένα αγαπημένη μου Λιονταρίνα, αυτή η μέρα θα είναι γεμάτη ευχάριστες εκπλήξεις. Στην εργασία σου θα μάθεις πολύ μεγάλα νέα και ευχάριστα. Είσαι τόσο κοντά από τη διεκδίκηση της θέσης που αναζητούσες. Αυτή η ανανέωση στην ψυχολογία σου θα σε βοηθήσει να ανανεωθείς και σωματικά και εμφανισιακά. Προσοχή όμως, μην κάνεις σπατάλες. Μην βάλεις τις φωνές στον αγαπημένο σου για κάτι που δεν πρέπει. Απέφυγε τις εντάσεις, δεν σου χρειάζονται.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Να φιλτράρεις πολύ καλά τα λόγια σου πριν μιλήσεις στους συνεργάτες σου. Δεν υπάρχει χώρος και χρόνος για εντάσεις, για αυτό να είσαι προσεκτική. Είσαι κατηγορηματικά αντίθετη στο να δεχθείς βοήθεια από κάποιον ειδικό για τα οικονομικά σου (π.χ. ένα λογιστή) και συνεχίζεις να κάνεις λάθος κινήσεις. Η ανυπόφορη κολακεία που θα δεχθείς σήμερα από ένα άτομο που δεν σε ενδιαφέρει θα σε φέρει στα όριά σου. Θα σε βάλει και σε σκέψεις για το μέλλον σου όμως με τον αγαπημένο σου.

    ΖΥΓΟΣ
    Είσαι εγγυημένα σε καλή διάθεση. Στην αλλαγή της ψυχολογίας σου θα βοηθήσει πάρα πολύ και κάποιος από τους συνεργάτες σου, ο οποίος θα σε ξελαφρώσει λίγο από το βαρύ σου πρόγραμμα. Η αισιοδοξία σου θα σε βοηθήσει να σκεφτείς ψύχραιμα τη λύση σε ένα οικογενειακό θέμα που σε απασχολεί. Σε γενικές γραμμές η προσωπική σου ζωή πηγαίνει πολύ καλά. Θα γίνουν όμορφα πράγματα είτε είσαι σε σχέση είτε όχι.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Θα παρατηρήσεις ότι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο στη δουλειά σου δείχνει μεγάλο ενδιαφέρον στο έργο σου. Εάν σου παρουσιαστεί μία ευκαιρία, μην την αφήσεις ανεκμετάλλευτη. Τα οικονομικά σου δεν σε ικανοποιούν, μην αφήνεις τις αδικίες να διαιωνίζονται. Κινήσου αναλόγως. Θα κάνεις μία νέα γνωριμία που θα φέρει μεγάλη αναστάτωση στην προσωπική σου ζωή.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Θα πρέπει να εργαστείς σκληρά σήμερα, ξεχνώντας την ανάπαυση, την ειρήνη, το δείπνο σου και ακόμη και την παραμικρή ξεκούραση. Ο λόγος για αυτό – το τεράστιο ποσό των εργασιών που έχουν προκύψει κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Μαζί με εσένα, η πλειοψηφία των συναδέλφων σου (όλοι εκτός από τα προστατευόμενα πρόσωπα από το αφεντικό σου) θα αγωνιστούν με τη δουλειά. Μην δίνεις καμία προσοχή στους προνομιούχους, εσύ προχώρα τα σχέδιά σου. Ο χρόνος θα τα βάλει όλα στη θέση του. Καταλαβαίνεις ότι σήμερα δεν θα έχεις καθόλου προσωπικό χρόνο, γεγονός που μπορεί να εκνευρίσει τον αγαπημένο σου. Να τον καθησυχάσεις!

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Πολλά ψέματα θα ειπωθούν σήμερα στον χώρο της δουλειάς σου, μην επηρεαστείς. Ξέρεις την αλήθεια και συνέχισε να πορεύεσαι με αυτή. Θα δεχθείς κάποιες προτάσεις. Πριν απαντήσεις θετικά να πάρεις την συμβουλή από όποιον μπορεί να σε βοηθήσει για να πάρεις τη σωστή απόφαση. Ένα φορολογικό ζήτημα θα σε απασχολήσει αρκετά σήμερα. Μην αφήσεις τον εαυτό σου εντελώς απροστάτευτο στις προβληματικές καταστάσεις που αντιμετωπίζεις στη σχέση σου.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Το Σαββατοκύριακο πάει, πέρασε και καλό είναι να αφοσιωθείς στη δουλειά σου. Νέες προκλήσεις σε περιμένουν και είσαι έτοιμη να τις αντιμετωπίσεις. Αν το θες μόνο, αλλιώς μείνε στο σπίτι σου. Θα αρνηθείς μία μεγάλη προσφορά που ενέχει ρίσκο. Προσπάθησε να δείξεις στον αγαπημένο σου ότι ενδιαφέρεσαι και εσύ για αυτή τη σχέση και ότι έχεις συναισθήματα για εκείνον γιατί αλλιώς δεν θα είναι καλό το αποτέλεσμα της στάσης σου.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Θα περάσεις μια ημέρα γεμάτη επαγγελματικές νίκες, οι οποίες θα σου αποδείξουν ότι αν θέλεις μπορείς να τα καταφέρεις. Μην επικεντρώνεσαι σε μικρά ζητήματα, φρόντισε να βάλεις σε μία τάξη μεγαλύτερα οικονομικά προβλήματα. Το βράδυ θα είσαι πολύ κουρασμένη από τη δουλειά της ημέρας και μόνο ο αγαπημένος σου θα βρει τον τρόπο να σε ξεκουράσει.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Συνεχίζεται η κακοκαιρία και τη Δευτέρα – Βροχές, καταιγίδες και πτώση της θερμοκρασίας

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ένας υπερτυχερός στο Τζόκερ: Αυτοί είναι οι αριθμοί της κλήρωσης για τα 2.500.000 ευρώ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Εκδικάστηκε η προσωρινή διαταγή του Σάκη Ρουβά – Τι θα πληρώσει ο τραγουδιστής στην Progresive



    ΣΧΟΛΙΑ