• Ροή Ειδήσεων

    Ζώδια: Αστρολογικές προβλέψεις για σήμερα 1 Ιουλίου

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

    Zώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα, Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021


    Τι κέφια έχουν τα ζώδια σήμερα;

    ΚΡΙΟΣ
    Δύσκολα θα μπορέσεις να καταλάβεις τι συμβαίνει με ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον. Έχεις απορίες για τις κινήσεις που κάνει, οι οποίες σε επηρεάζουν και εσένα. Να είσαι υπομονετική και να δεχτείς τις παραξενιές που θα έχει σήμερα ο αγαπημένος σου. Μία μέρα είναι θα περάσει. Να κάνεις καλό προγραμματισμό για τα οικονομικά σου.

    ΤΑΥΡΟΣ
    Μην αφήσεις τίποτα να αποσπάσει την προσοχή σου από την τέλεια Κυριακή που έχεις αποφασίσει να περάσεις. Άσε τα καθημερινά προβλήματα στην άκρη και μην κάνεις τίποτα σήμερα για αυτά. Θα υπάρχουν και αύριο. Ο αγαπημένος σου και εσύ θα κάνετε ένα πλάνο για τα οικονομικά σας και θα αποφασίσετε τι θα κάνετε με τις καλοκαιρινές σας διακοπές. Εάν λάβεις ενοχλητικές κλήσεις ή μηνύματα, απλώς μην απαντήσεις.

    ΔΙΔΥΜΟΣ
    Το σημαντικό γεγονός αυτής της Κυριακής θα είναι μια συμφωνία για μία πολύ ακριβή αγορά. Θα το κάνεις με τη βοήθεια παλαιότερων μελών της οικογένειάς σου, για τα οποία έχεις τεράστια ευγνωμοσύνη. Θα είναι υπέροχο αν το απόγευμα προσκαλέσεις φίλους και συγγενείς σε ένα οικογενειακό συμπόσιο, όπου η παρουσία όλων όσων συγκεντρώθηκαν θα σε ευχαριστήσει για ακόμη μία φορά. Ο σύντροφός σου είναι δίπλα σου σε όλα ξεκινούν για εσένα από σήμερα.

    ΚΑΡΚΙΝΟΣ
    Μην είσαι βιαστική σε όσα έχεις να πεις σήμερα. Εάν απαντήσεις αυθόρμητα σε μια ερώτηση, θα λάβεις μία αντίδραση που δεν θα σου αρέσει. Θα πρέπει να αποσαφηνίσεις το συντομότερο δυνατό αυτό που εννοούσες, ώστε να μην παραπλανήσεις κανέναν. Τα οικονομικά σου είναι σημαντικό ζήτημα για εσένα και πρέπει να ξεκινήσεις μία συζήτηση με κάποιον που μπορεί να σε βοηθήσει να οργανωθείς καλύτερα για τον μήνα που ξεκινάει σήμερα.

    ΛΕΩΝ
    Η υπερβολική ματαιοδοξία που σε διακατέχει δεν είναι διαχειρίσιμη σήμερα. Θα βρεθείς ανάμεσα σε πολύ κόσμο και θα μιλάς συνεχώς για τον εαυτό σου και τα επιτεύγματά σου, επιδεικνύοντας επίμονα ότι όλοι πρέπει να είναι περήφανοι που σε γνωρίζουν. Καλό είναι να θεωρήσεις δεδομένο ότι τα οικονομικά σου θα πρέπει να τα προσέξεις πολύ για να μπορέσεις να ανταπεξέλθεις. Με τον σύντροφό σου θα περάσεις πολύ καλά σήμερα και θα έχετε την ευκαιρία να σχεδιάσετε τις διακοπές σας.

    ΠΑΡΘΕΝΟΣ
    Η φυσικότητα και η απλότητα του αληθινού σου χαρακτήρα θα σε βοηθήσει να περάσεις μία όμορφη μέρα σήμερα. Ακριβώς μπροστά σε δικούς σου ανθρώπους θα δείξεις τον πραγματικό σου εαυτό και αυτό θα σε βοηθήσει να γεμίσεις θετική ενέργεια για το μήνα που έρχεται. Το Σύμπαν σου έχει στείλει ένα πολύτιμο δώρο και αυτό είναι ο αγαπημένος σου, τον οποίο πρέπει να εκτιμήσεις περισσότερο. Τα οικονομικά σου προβλήματα άστα για λίγο στην άκρη και πέρασε μία όμορφη ημέρα. Θα έχεις την ευκαιρία να δεις και έναν φίλο σου από τα παλιά.

    ΖΥΓΟΣ
    Το πιο δυσάρεστο γεγονός αυτής της ημέρας για εσένα θα είναι (αν είσαι παντρεμένη) ένας μεγάλος καβγάς με τον σύζυγό σου, ο οποίος ενδέχεται να θέσει σε ρίσκο τον γάμο σου. Εάν είσαι ελεύθερη, είναι πολύ πιθανό να μάθεις ότι ένας πρώην σύντροφός σου παντρεύεται και αυτό θα σε στεναχωρήσει πάρα πολύ. Σε άλλα νέα, θα κάνεις νέα σχέδια για τα επαγγελματικά σου, αλλά θα οργανώσεις και τις διακοπές σου. Όσο για τα οικονομικά σου μία συμβουλή θα σου δώσω, να είσαι συγκρατημένη.

    ΣΚΟΡΠΙΟΣ
    Σήμερα θα εκπλαγείς καθώς θα διαπιστώσεις ότι ένα μέρος από τα προβλήματά σου θα λυθεί εύκολα και γρήγορα, με έναν «μαγικό» τρόπο. Για ακόμη μία φορά θα κάνεις πλάνο για τα οικονομικά σου και τα έξοδα που πρέπει να κάνεις, όμως φαίνεται ότι δεν θα το τηρήσεις. Θα λάβεις ωστόσο κάποια χρήματα, τα οποία δεν περίμενες και θα σε κάνουν χαρούμενη. Να παραδεχτείς ότι η ειλικρίνεια σε έχει βοηθήσει στην ζωή σου. Μην χάσεις αυτό το προνόμιο, όσες δυσκολίες και αν συναντήσεις.

    ΤΟΞΟΤΗΣ
    Μία μεγάλη απογοήτευση σε περιμένει για σήμερα στα αισθηματικά σου, για αυτό να είσαι προετοιμασμένη να περάσεις μία δύσκολη ημέρα. Η αρχή τουλάχιστον δεν θα είναι εύκολη. Εσύ και ο αγαπημένος σου θα βρείτε ωστόσο τρόπο να ξεπεράσετε αυτή τη δυσκολία. Το πάθος είναι ισχυρό και θα βοηθήσει πολύ. Θα κάνεις σχέδια για το επαγγελματικό σου μέλλον και θα αρχίσεις να αγωνίζεσαι με κάθε μέσο για να αυξήσεις τα έσοδά σου και αυτό είναι προς τιμήν σου.

    ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
    Οι θυσίες του περασμένου διαστήματος δεν είναι μάταιες, αντιθέτως έχουν αποτέλεσμα και θα το καταλάβεις στο άμεσο μέλλον. Θα δεις τα οικονομικά σου να αυξάνονται και αυτό θα σε χαροποιήσει ιδιαίτερα. Εάν είσαι single καλό είναι να μην ανοίξεις την καρδιά σου σε όποιον βρεθεί στο δρόμο σου, γιατί μπορεί να απογοητευτείς από τις απαντήσεις που θα λάβεις. Εάν είσαι σε σχέση, μην αφήσεις την ρουτίνα να «καταπιεί» τη σχέση σου.

    ΥΔΡΟΧΟΟΣ
    Μην χαλάσεις την ενέργεια και τον ελεύθερο χρόνο σου για τις ανησυχίες άλλων ανθρώπων. Ασχολήσου με τα δικά σου προβλήματα και της οικογένειάς σου. Θα έχεις την ευκαιρία να επικοινωνήσεις με έναν φίλο σου, ο οποίος θα σου δώσει πολύ σημαντικές συμβουλές για το μέλλον καθώς και για τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σου. Στη ζωή σου θα υπάρχει για ακόμη μία φορά αμφιβολία για το επαγγελματικό σου μέλλον, όμως απόλαυσε τη σημερινή ημέρα και χαλάρωσε λιγάκι από τις καθημερινές δυσκολίες.

    ΙΧΘΕΙΣ
    Θα δώσεις ιδιαίτερη σημασία στην εξωτερική σου εμφάνιση και θα δεις ότι είναι πολύ διασκεδαστικό να αφιερώνεις χρόνο στον εαυτό σου. Τα μάτια όλου του κόσμου, αλλά ιδιαίτερα του αγαπημένου σου θα είναι συνέχεια πάνω σου. Ιδιαίτερα μεγάλο ενδιαφέρον για εσένα έχει η δημιουργία μια λίστας για να κινηθείς οργανωμένα από αύριο όσον αφορά τις υποχρεώσεις σου. Μην σχεδιάσεις όμως πολλές αγορές που θα αποδειχθούν περιττές.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: ΜΥΚΟΝΟΣ- ΝΑΜΜΟΣ: Ο Φραγκίσκος Ζαννής και οι άπληστοι επιχειρηματίες της φοροδιαφυγής

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αλλάζει ώρα το Survivor! (video)

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Μύκονος-Nammos: Κλειστό λόγω φοροδιαφυγής – Αποκλειστικές φωτό



    ΣΧΟΛΙΑ