• Ροή Ειδήσεων

    Βρες το δικό σου soundbar και αναβάθμισε την ψυχαγωγία σου

    • NewsRoom
    soundbar


    Όσο εντυπωσιακή κι αν είναι η εικόνα που προσφέρουν οι τηλεοράσεις τελευταίας γενιάς, κακά τα ψέματα, στον τομέα του ήχου πάσχουν. Όταν άλλωστε το προφίλ τους δεν είναι παρά ελάχιστα χιλιοστά, οι δυνατότητές τους σε ό,τι αφορά τη δημιουργία μίας επιβλητικής ατμόσφαιρας, είναι μοιραία περιορισμένες.

    Ευτυχώς για ‘σένα, υπάρχουν τα soundtracks. Απαραίτητη προσθήκη για κάθε σαλόνι και τηλεόραση, θα σου προσφέρουν κρυστάλλινο και ισορροπημένο ήχο με βαθύ μπάσο και ξεκάθαρες ομιλίες, αναβαθμίζοντας κάθε εμπειρία ψυχαγωγίας σου -από την ακρόαση μουσικής, μέχρι την παρακολούθηση σειρών και ταινιών. Τι θα έλεγες να βλέπαμε ορισμένες από τις καλύτερες προτάσεις που κυκλοφορούν στην αγορά;

    Bose 300

    Ένα soundbar υψηλών προδιαγραφών που θα καλύψει τα «θέλω» ακόμα και των πλέον απαιτητικών, το Bose 300 εγκαθίσταται πανεύκολα αφού δε θα σε μπλέξει με περισσότερα καλώδια απ’ όσα χρειάζονται -μόλις δύο, ένα optical/HDMI και ένα τροφοδοσίας. Σύνδεσέ το στο οικιακό σου Wi-Fi και χρησιμοποίησε το Bose Music App για να τη ρυθμίσεις έτσι ώστε να τη φέρεις στα μέτρα σου. Υποστηρίζει Bluetooth, Apple AirPlay και Spotify Connect, ενώ χάρη στο σύστημα Bose Simplesync, θα τη συνδυάσεις με άλλα προϊόντα ήχου της Bose, streamάροντας μουσική σε κάθε χώρο του σπιτιού. Τo soundbar της Bose υποστηρίζει ακόμα Amazon Alexa και Google Assistant.

    Harman Kardon Citation Bar

    Όταν η κουβέντα πάει στον ήχο, το όνομα της Harman Kardon αποτελεί εγγύηση. Το brand με το πιθανότατα βαρύτερο όνομα στον χώρο άλλωστε δεν επιδέχεται αμφισβήτηση και το Citation Bar ενσωματώνει όλες του τις καινοτομίες. Το subwoofer είναι προαιρετικό αφού και σκέτο το soundbar αρκεί για να δημιουργήσει μία ηχητική πανδαισία στον χώρο σου. Διαθέτει ισχύ 150 W RMS ενώ στο εσωτερικό του κρύβει τρία tweeters των 20 χιλ. και έξι racetrack woofers 100×50 χιλ. για δυναμικό ήχο υψηλής έντασης. Υποστηρίζει εύκολη εγκατάσταση και έλεγχο μέσω Google Home ενώ διαθέτει και έγχρωμη οθόνη αφής LCD για εύκολο χειρισμό.

    Crystal Audio CASB320

    Με συνολική ισχύ 320 W και subwoofer για δυνατό, βαθύ ήχο, το soundbar CASB320 της Crystal Audio θα κάνει το σαλόνι σου… σινεμά! Με τα 2.1 κανάλια του θα σου προσφέρει σπουδαίο ήχο, δίνοντάς σου παράλληλα την ευελιξία να το τοποθετήσεις όπως επιθυμείς -είτε στον τοίχο, είτε στο έπιπλο της τηλεόρασης. Ήχος και εικόνα μεταφέρονται με ένα μόνο καλώδιο ενώ η υποστήριξη Bluetooth θα σου δώσει τη δυνατότητα να streamάρεις ήχο απ’ ευθείας από τις mobile συσκευές σου, άνετα και γρήγορα. Το soundbar της Crystal Audio ενσωματώνει θύρα USB και έρχεται με δικό του τηλεχειριστήριο.

    LG SP2

    Μία οικονομική πρόταση από την LG που θα πλαισιώσει άψογα κάθε τηλεόραση της κορεατικής εταιρείας -και όχι μόνο- το SP2 έρχεται με ενσωματωμένο subwoofer και διπλά παθητικά σώματα για σταθερή απόδοση υψηλής ποιότητας ανεξαρτήτως του τι παίζει. Η λειτουργία AI Sound Pro επιτρέπει την αναπαραγωγή του ήχου της συμβατής τηλεόρασης LG από το soundbar μέσω TV Sound Mode Share για ανώτερη ισχύ επεξεργασίας και ως εκ τούτου καλύτερη ποιότητα. Ο δε έλεγχος του SP2 γίνεται απ’ ευθείας από το τηλεχειριστήριο της τηλεόρασης στα συμβατά μοντέλα της LG. Όσο για την υψηλή του αισθητική, να είσαι σίγουρος ότι θα δέσει άψογα με τα έπιπλα και τις συσκευές του σαλονιού σου.

    Sonos Beam

    Το Sonos Beam έρχεται με την εγγύηση ποιότητας ενός εκ των πλέον κορυφαίων κατασκευαστών στον τομέα του ήχου. Με τέσσερα woofers για βαθύ και επιβλητικό μπάσο και εξαιρετική πιστότητα στα μεσαία, το ρυθμισμένο από τους βραβευμένους με Όσκαρ μηχανικούς ήχου της Sonos, Beam θα δώσει άλλη αίσθηση σε ό,τι κι αν παρακολουθήσεις στην τηλεόρασή σου. Υποστηρίζει Google Assistant και Amazon Alexa για άνετο έλεγχο με τη φωνή σου, ενώ η εγκατάστασή του γίνεται με δύο καλώδια όλα κι όλα. Συνδέεται στο οικιακό σου δίκτυο μέσω Ethernet και Wi-Fi ενώ είναι συμβατό και με Apple AirPlay 2.

    LG SN7Y

    Με άριστη σχέση τιμής/απόδοσης, το LG SN7Y είναι ό,τι πρέπει για τους σινεφίλ και λάτρεις του Netflix! Έρχεται με ασύρματο subwoofer και συνολική ισχύ 380 W, ενσωματώνοντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας εικόνας και ήχου -Dolby Vision, Dolby Atmos και DTS:X μεταξύ άλλων. Προσφέρει 4K pass-through (HDR10) και δυνατότητα αναπαραγωγής ήχου υψηλής ανάλυσης 24-bit/96 kHz ενώ χάρη στην τεχνολογία AI Sound Pro με τους ειδικούς αλγορίθμους, είναι σε θέση να προσαρμόζει αυτόματα τον ήχο, ανάλογα με το περιεχόμενο που παρακολουθείς και τον χώρο σου. Λειτουργεί στο πλαίσιο της πλατφόρμας LG ThinQ ενώ προσφέρει πλήρεις επιλογές συνδεσιμότητας με USB, Bluetooth και HDMI.

    Turbo-X SNB-209

    Οικονομικό και αξιόπιστο, το Turbo-X SNB-209 είναι ό,τι πρέπει για ‘σένα που ψάχνεις κάτι προσιτό αλλά παράλληλα ικανό να αναβαθμίσει αρκούντως τις εμπειρίες ψυχαγωγίας σου. Αποτελείται από soundbar και subwoofer, διαθέτει συνολική ισχύ 80 W και 2.1 κανάλια ήχου, ενώ εγγυάται εύκολη εγκατάσταση -συνοδεύεται μάλιστα και από ειδική βάση στήριξης. Το υπερπλήρες προφίλ συνδεσιμότητάς του (Bluetooth 5.0, USB, HDMI ARC, AUX-in, ομοαξονικό, οπτική ίνα) θα σε καλύψει απόλυτα όπως κι αν αποφασίσεις να το εκμεταλλευτείς, ενώ χάρη στο χαμηλό του ύψος (μόλις 7,5 εκατ.) χωρά άνετα κάτω από την τηλεόρασή σου δίχως να εμποδίζει το οπτικό σου πεδίο.

    JBL Bar 5.1

    Με το Bar 5.1, η JBL δημιούργησε μία κορυφαία πρόταση που θα δώσει άλλη αίσθηση στη μουσική, τις ταινίες, τα video games και γενικώς το περιεχόμενο που απολαμβάνεις. Το subwoofer των 10 ιντσών και τα 550 W ισχύος της θα δημιουργήσουν μία εκπληκτική ατμόσφαιρα, βυθίζοντάς σε στη μαγεία κάθε κόσμου, γηπέδου ή συναυλίας. Το δε σύστημα MultiBeam εξασφαλίζει πως ο ήχος θα σε περιβάλλει ολοκληρωτικά. Υποστηρίζει Wi-Fi, προσφέρει πλήρη συμβατότητα με Google Chromecast και Apple AirPlay 2 για άνετο streaming ενώ χάρη στην τεχνολογία Bluetooth θα έχεις τη δυνατότητα να παίξεις μουσική από κάθε φορητή σου συσκευή όπως π.χ. tablet, smartphone και laptop.

    Crystal Audio CASB240

    Το soundbar Crystal Audio CASB240 είναι ένα προσιτό οικονομικά μοντέλο, ιδανικό για όσους αναζητούν κάτι που θα τους επιτρέψει μεν να απολαύσουν ποιοτικότερες εμπειρίες ψυχαγωγίας αλλά δίχως να τους αναγκάσει να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. Με συνολική ισχύ 240 W σε 2.1 κανάλια ήχου, το CASB240 συνοδεύεται από subwoofer. Υποστηρίζει Bluetooth για ασύρματο streamάρισμα μουσικής από συμβατές mobile συσκευές ενώ διαθέτει και τηλεχειριστήριο για εύκολο έλεγχο. Εγκατάσταση και χρήση γίνονται πανεύκολα ενώ θα σε καταπλήξει με την ένταση που είναι σε θέση να βγάλει, εννοείται δίχως την παραμικρή παραμόρφωση στον ήχο.

    Yamaha YAS-209

    Μία «τίμια» πρόταση στη μεσαία κατηγορία, το YAS-209 της Yamaha είναι ένα soundbar που δε θα σε αφήσει παραπονεμένο -κάθε άλλο. Ενσωματώνει Dolby Digital, DTS Virtual:X και DTS Digital Surround για υψηλής ποιότητας ήχο στις τρεις διαστάσεις ενώ υποστηρίζει το τελευταίας γενιάς πρότυπο HDCP 2.3. Παράλληλα είναι εξοπλισμένο με τεχνολογίες Bluetooth και Wi-Fi, διαθέτει 4K pass-through και προσφέρει πλήρες προφίλ συνδεσιμότητας με είσοδο/έξοδο HDMI και οπτική είσοδο. Με ισχύ 200 W και ασύρματο subwoofer, συνδυάζει την ένταση με την ευελιξία για να απολαμβάνεις περιεχόμενο χωρίς όρια.



    ΣΧΟΛΙΑ