• Ροή Ειδήσεων

    Τι κατέθεσε το θύμα των πυροβολισμών στην πλατεία Βικτωρίας


    Την πρώτη του κατάθεση στην αστυνομία έδωσε ο Αλβανός που δέχτηκε πυρά νωρίτερα σήμερα από αγνώστους στην πλατεία Βικτωρίας.

    Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο μετά τη μία το μεσημέρι σε κομμωτήριο στην οδό Χέυδεν 8, όπου το 38χρονο θύμα δέχτηκε 5 πυροβολισμούς από 2 αγνώστους, οι οποίοι μετά το περιστατικό διέφυγαν αμέσως. ο άνδρας αλβανικής καταγωγής που δέχτηκε τα πυρά νοσηλεύτηκε αμέσως στο νοσοκομείο.

    Στην πρώτη του κατάθεση στην αστυνομία, το θύμα δήλωσε, σύμφωνα με πληροφορίες:

    «Ήμουν με έναν φίλο μου στην πλατεία Βικτωρίας και πίναμε καφέ. Πολύ κοντά στο σπίτι μου γιατί και εγώ πλατεία Βικτωρίας μένω. Όταν τελειώσαμε, είπα στο φίλο μου να φύγουμε γιατί ήθελα να περάσω από το κομμωτήριο που πηγαίνω τακτικά την οδό Χέυδεν και έτσι πληρώσαμε και φύγαμε.

    Μόλις μπήκα μέσα στο μαγαζί και κάθισα στην καρέκλα, σε κλάσματα δευτερολέπτου, είδα τον κόσμο τρομαγμένο και μόλις γύρισα προς την πόρτα είδα να έχει μπει μέσα ένας άνδρας με καλυμμένα χαρακτηριστικά ενώ πρόλαβα να δω ότι έξω από το μαγαζί τον περίμενε ένας άλλος επίσης με καλυμμένα χαρακτηριστικά, επάνω σε μια μηχανή. Τον είδα να κρατά όπλο και άρχισε να με πυροβολεί στα πόδια. Αμέσως μετά, ανέβηκε στη μηχανή και εξαφανίστηκε». 

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Σε μεγάλο αριθμό συλλήψεων για τα χθεσινά επεισόδια στη Μυτιλήνη προχώρησε η Αστυνομία

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Σκάνδαλο αντικαρκινικών φαρμάκων: 21 συλλήψεις-Τέσσερα τα αρχηγικά μέλη

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θεσσαλονίκη: 72χρονος έπεσε θύμα ληστείας έξω από τράπεζα



    ΣΧΟΛΙΑ