ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πυροβολισμοί σημειώθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στην οδό Χέυδεν, στην πλατεία Βικτωρίας.
Οι δράστες φορούσαν κουκούλες και σταμάτησαν έξω από κομμωτήριο που βρίσκεται στην οδό Χέυδεν 18, μπήκαν μέσα, και πυροβόλησαν έναν Αλβανικής καταγωγής Έλληνα υπήκοο πέντε φορές. Στη συνέχεια εξαφανίστηκαν, ενώ το θύμα της επίθεσης μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Σκαραμαγκάς – Qualco – Olympic Marine: Συμφωνία για ελληνικά θαλάσσια drones
- Ευάγγελος Τουρνάς: Θα αντιμετωπίσουμε τις περιοχές με κατηγορία κινδύνου πυρκαγιάς 4 σαν να είναι κατηγορίας 5
- Υπουργείο Παιδείας για απόφαση ΣτΕ για Ιδιωτικά Πανεπιστήμια: Δεν θα χαθεί το ακαδημαϊκό έτος για κανέναν φοιτητή/φοιτήτρια
- Νέος εκπρόσωπος του υπουργείου Εξωτερικών ο Παναγιώτης Γιαννακούλιας με απόφαση Γεραπετρίτη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.