ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνελήφθη από άνδρες της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κέρκυρας ένας 32χρονος αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ο οποίος στο πλαίσιο του αυτοφώρου, καθ ομολογίαν του, βίασε ένα 14χρονο κορίτσι.
Το συμβάν, σύμφωνα με όσα αναφέρει το site corfutvnews.gr, φέρεται να έγινε τα ξημερώματα της Τετάρτης σε δωμάτιο ξενοδοχειακής μονάδας στη Δασιά. Σύμφωνα με πληροφορίες η 14χρονη είναι υπήκοος Μεγάλης Βρετανίας και έκανε διακοπές στη Κέρκυρα με την οικογένεια της.
Άμεσα κινητοποιήθηκε η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Κέρκυρας και ο Διοικητής Χρήστος Συνδρεβέλης, όπου εντόπισαν και συνέλαβαν τον 32χρονο φερόμενο δράστη του βιασμού της 14χρονης Βρετανής.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- YSL: Tο κύκνειο άσμα του Anthony Vaccarello και το άγγιγμα του Μίδα
- Ποιους υπουργούς και βουλευτές «προειδοποίησε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης;
- Το ράλι των ισχυρών, τι συμβαίνει με Credia, οι φήμες για Optima, το δείπνο Μπάκου – Εξάρχου (4 φωτό), η επιτυχία της Κεραμέως, ο Τζώρτζης και η δικαίωση του mononews και ο γάμος του Sir Stelios στο Μονακό
- Έλληνες εφοπλιστές: Στα 1.005 πλοία οι συνολικές παραγγελίες για κατασκευή νεότευκτων που αποτελεί ιστορικό ρεκόρ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.