ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία νεαρή γυναίκα, ηλικίας 19 ετών, σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, παρασύρθηκε από όχημα, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
Το περιστατικό σημειώθηκε στη συμβολή των οδών Αντιγονιδών και Εγνατία, όπου έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ , διασώστες του οποίου παρείχαν στη νεαρή τις Πρώτες Βοήθειες.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, η κατάστασή της δεν εμπνέει ανησυχία. Αυτή την ώρα, η κοπέλα μεταφέρεται στο νοσοκομείο Παπανικολάου.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την ΕΜΥ: Έρχονται παγετός και θυελλώδεις βοριάδες
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χειροπέδες στον ενεχυροδανειστή Ριχάρδο για λαθρεμπόριο χρυσού – Φέρεται να ήταν ο «εγκέφαλος» του κυκλώματος
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυκλοφοριακό κομφούζιο στους δρόμους λόγω της απεργίας των ΜΜΜ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ερντογάν: Εξετάζουμε αν γίνεται Πούτιν – Ζελένσκι να συναντηθούν στην Τουρκία
- Μιλένα Αποστολάκη προς δανειολήπτες: «Δεν είστε μόνοι σας»
- Η Hilton ενισχύει την παρουσία της στην Κρήτη με το ÉRA Hotel Heraklion, Tapestry Collection by Hilton (photo)
- Ναυπηγεία Σαλαμίνας: Νέα σύμβαση με τη Naval Group για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα των σουηδικών φρεγατών FDI
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.