• Κοινωνία

    Σοκ: Αυτοκτόνησε πρωταθλητής του πατινάζ μια ημέρα μετά τoν αποκλεισμό του

    • NewsRoom


    Νεκρός βρέθηκε ο πρωταθλητής του πατινάζ, John Coughlin στο σπίτι του πατέρα του στο Κάνσας των ΗΠΑ, μόλις μία ημέρα μετά τον αποκλεισμό του από μεγάλο διαγωνισμό. Το άψυχο σώμα του 33χρονου εντόπισε η αστυνομία την περασμένη Παρασκευή. Ο θάνατός του επιβεβαιώθηκε από την αδελφή του Angela Laune, η οποία δήλωσε ότι ο «εκπληκτικά συμπονετικός» αδελφός της αφαίρεσε την ίδια του τη ζωή.

    Σύμφωνα με τη New York Times, ο Coughlin είχε τεθεί υπό καθεστώς έρευνας από τον SafeSport -έναν οργανισμό που διερευνά συνήθως καταγγελίες για σεξουαλικές επιθέσεις και άλλες παραβιάσεις κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες-, χωρίς να δίνονται περαιτέρω λεπτομέρειες για την περίπτωσή του.

    «Ο υπέροχος, ισχυρός, εκπληκτικά συμπονετικός αδελφός μου John Coughlin αφαίρεσε τη ζωή του νωρίτερα σήμερα… Δεν έχω λόγια», έγραψε στην σελίδα της στο Facebook η αδελφή του και προπονήτριά του, Dalilah Sappenfield, δήλωσε ότι είναι αβάσιμες οι κατηγορίες που τον οδήγησαν να πάρει αυτή την απόφαση.

    «Ήταν τόσο δύσκολο γι ‘αυτόν και όλους όσους τον αγαπούσαν να βλέπει το όνομά του και τη φήμη του να λασπώνεται τις τελευταίες εβδομάδες… Ένιωσε μόνος του, χαμένος και απελπισμένος ότι δεν είχε πλέον δύναμη να πολεμήσει», έγραψε με τη σειρά της στο Facebook.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Πόσα χρήματα έλαβε ο Στέφανος Τσιτσιπάς μετά την ιστορική νίκη επί του Φέντερερ

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στέφανος Τσιτσιπάς: Όταν σε ηλικία 13 ετών μιλούσε για το είδωλό του, τον Ρότζερ Φέντερερ

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Θρίλερ στα Σεπόλια: Άγρια δολοφονημένος ο άνδρας που βρέθηκε από την Πυροσβεστική



    ΣΧΟΛΙΑ