Με μία ανάρτησή του στο facebook, ο διάσημος σεφ και βραβευμένος με αστέρι Michelin Έκτορας Μποτρίνι αναζητά σεφ και ζαχαροπλάστες για να εργαστούν σεζόν είτε σε δικά του εστιατόρια, όπως είναι το μεγαλοπρεπές Etrusco στην Κέρκυρα, είτε σε εστιατόρια που έχει υπό την επιμέλειά του σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
«Ζητώ chef, sous-chef, chef de partie και chef-ζαχαροπλάστη, για την καλοκαιρινή σεζόν για (Κέρκυρα/Χαλκιδική/Πάτμο/Κω…). Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε πλήρες βιογραφικό, με αναφορές στην προϋπηρεσία σας στο: [email protected]».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς κλείδωσε το πακέτο της ΔΕΘ, ποιοι συμμετέχουν στις κλειστές συσκέψεις και το μέτρο – έκπληξη
- Το «καυτό» SMS στους υπουργούς για τη ΔΕΘ, τι είπε ο Greg σε δύο βουλευτές, η συνταγή Πιέρ για την οικονομία και τα τουρκικά παιχνίδια με τις Navtex
- Στην Κοπεγχάγη ο Παπασταύρου: Η Ευρώπη αναζητά δρόμους για πράσινη ανάπτυξη και ενεργειακή ασφάλεια
- Πως η P&I Hellas κάνει τα Γιάννενα το νέο tech hotspot της Ελλάδας
