Με μία ανάρτησή του στο facebook, ο διάσημος σεφ και βραβευμένος με αστέρι Michelin Έκτορας Μποτρίνι αναζητά σεφ και ζαχαροπλάστες για να εργαστούν σεζόν είτε σε δικά του εστιατόρια, όπως είναι το μεγαλοπρεπές Etrusco στην Κέρκυρα, είτε σε εστιατόρια που έχει υπό την επιμέλειά του σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
«Ζητώ chef, sous-chef, chef de partie και chef-ζαχαροπλάστη, για την καλοκαιρινή σεζόν για (Κέρκυρα/Χαλκιδική/Πάτμο/Κω…). Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε πλήρες βιογραφικό, με αναφορές στην προϋπηρεσία σας στο: [email protected]».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς ο Αριστοτέλης Ωνάσης έσωσε τη ναυπηγική βιομηχανία μετά τον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο
- IRIS: Το ελληνικό success story στις άμεσες μεταφορές – Συναλλαγές +88%, απάτη -50%
- Intertrade-Softex: «Πράσινο φως» για την ενδιάμεση χρηματοδότηση – Ένα βήμα πιο κοντά η εμβληματική επένδυση
- 28η Οκτωβρίου 1940 – 28η Οκτωβρίου 2025: Το «Όχι» 85 χρόνια μετά
