Με μία ανάρτησή του στο facebook, ο διάσημος σεφ και βραβευμένος με αστέρι Michelin Έκτορας Μποτρίνι αναζητά σεφ και ζαχαροπλάστες για να εργαστούν σεζόν είτε σε δικά του εστιατόρια, όπως είναι το μεγαλοπρεπές Etrusco στην Κέρκυρα, είτε σε εστιατόρια που έχει υπό την επιμέλειά του σε άλλα μέρη της Ελλάδας.
«Ζητώ chef, sous-chef, chef de partie και chef-ζαχαροπλάστη, για την καλοκαιρινή σεζόν για (Κέρκυρα/Χαλκιδική/Πάτμο/Κω…). Παρακαλώ όσοι ενδιαφέρεστε στείλτε πλήρες βιογραφικό, με αναφορές στην προϋπηρεσία σας στο: [email protected]».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαλεντίνα Μπαρτολίνι: «Η φλόγα σε καλεί να σκεφτείς»
- Γιατί έφτασε κοντά στο… κραχ η μπασκετική Μονακό! Φεύγει ο ζάπλουτος Φεντορίτσεφ, παρεμβαίνει το Πριγκιπάτο
- Νευρικότητα στις αγορές πετρελαίου, καθώς ο Τραμπ «χτίζει» πολεμικό κλίμα εναντίον του Ιράν
- Από τον Νίξον στον Κάρτερ – και στον Τραμπ: Έρχεται η τρίτη κρίση του δολαρίου

Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.