ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την πώληση της πολωνικής της μονάδας της Eurobank εξετάζει η Societe Generale, η οποία βρίσκεται υπό έντονες πιέσεις από τους ανταγωνιστές και τις ρυθμιστικές αρχές, σύμφωνα με το Reuters το οποίο επικαλείται investment bankers στη Βαρσοβία.
«Η Eurobank είναι σε διαδικασία πώλησης. Η SocGen αποσύρεται από τις δραστηριότητες λιανικής τραπεζικής στην Πολωνία», ανέφερε ένας εκ των τραπεζιτών, ενώ ένας άλλος επιβεβαίωσε ότι η Eurobank είναι προς πώληση.
«Η τράπεζα δεν σχολιάζει φήμες της αγοράς», δήλωσε εκπρόσωπος της Societe Generale, όπως αναφέρει το Reuters.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Δεύτερο πακέτο κόκκινων δανείων πουλά η Eurobank
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Θ. Καλαντώνης (Eurobank): Oι τράπεζες πρέπει να μειώσουν τον δείκτη NPEs κοντά στο 7%
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alcohol Interlock: Η τεχνολογία στα λεωφορεία της ΟΣΥ που ενισχύει την οδική ασφάλεια και τη μείωση των τροχαίων από αλκοόλ (βίντεο)
 - Επίδομα θέρμανσης: Προθεσμία μέχρι 5 Δεκεμβρίου για αιτήσεις – Προκαταβολή έως 23 Δεκεμβρίου
 - Το ΑΙ μπαίνει στους ελέγχους της ΑΑΔΕ – Τι είναι το νέο υπερ-σύστημα «ΒΙ» που θα δημιουργεί ξεχωριστό προφίλ για κάθε φορολογούμενο
 - Καιρός: Ισχυρές βροχές και καταιγίδες από σήμερα – Σε ποιες περιοχές θα εκδηλωθούν