• Top Stories

    ΝΔ: Το μόνο που διαθέτει η κυβέρνηση είναι υπερβολικό πλεόνασμα θράσους και ανευθυνότητας

    • NewsRoom
    Νέα Δημοκρατία ΝΔ


    Με αφορμή τις δηλώσεις του υπουργού Επικρατείας Χριστόφορου Βερναρδάκη, ο οποίος κατηγόρησε τη Νέα Δημοκρατία για την ως τώρα πορεία της διαπραγμάτευσης, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης απαντά με ανακοίνωση όπου αναφέρει μεταξύ άλλων ότι η κυβέρνηση διαθέτει υπερβολικό πλεόνασμα θράσους και ανευθυνότητας.

    Αναλυτικά η ανακοίνωση της αξιωματικής αντιπολίτευσης:

    «Ο Υπουργός Επικρατείας κ. Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος δήλωνε ότι είναι δευτερεύον ζήτημα για την Ελλάδα η ένταξή της στην ποσοτική χαλάρωση τον Μάρτιο, κατηγορεί σήμερα τη Νέα Δημοκρατία για την πορεία της διαπραγμάτευσης που κάνει η Κυβέρνησή του.

    Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, που με την πολιτική της εξαθλιώνει τους Έλληνες, διαλύει την οικονομία της χώρας και υπονομεύει το μέλλον της, εξακολουθεί να αποδεικνύει καθημερινά ότι το μόνο που διαθέτει είναι υπερβολικό πλεόνασμα θράσους και ανευθυνότητας.

    Η Νέα Δημοκρατία, ως υπεύθυνη και αξιόπιστη πολιτική δύναμη, δεν πρόκειται να τους ακολουθήσει στην προσπάθειά τους να διχάσουν την κοινωνία μας.

    Μοναδικό μας μέλημα τα μεγάλα προβλήματα της κοινωνίας και ο στόχος της πολιτικής αλλαγής για την ανασυγκρότηση της χώρας».

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Έρχονται εφιαλτικές περικοπές 15-30% στις κύριες συντάξεις από το 2019

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Γ. Προβόπουλος: Καταστροφικές οι καθυστερήσεις στην εφαρμογή των μεταρρυθμίσεων

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Η Ελλάδα χρειάζεται μια φιλελεύθερη επανάσταση»



    ΣΧΟΛΙΑ