• Ροή Ειδήσεων

    Πειθαρχική δίωξη στον Α.Κούγια για την επίθεση στον Λ.Λαζόπουλο

    λαζοπουλος-λακης-αλεξης-κουγιας

    Αλέξης Κούγιας, Λάκης Λαζόπουλος


    Η «αρένα» του «Αθηνών Αρένα» μεταφέρεται στο Πειθαρχικό του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών. Η επίθεση στον Λάκη Λαζόπουλο έφερε την αυτεπάγγελτη πειθαρχική δίωξη του Αλέξη Κούγια.
    Ο δικηγόρος καλείται να δώσει εξηγήσεις κι αν αυτές δεν κριθούν επαρκείς για τη μη τέλεση πειθαρχικού παραπτώματος, τότε θα βρεθεί αντιμέτωπος με κυρώσεις.
    Η αυτεπάγγελτη δίωξη του γνωστού ποινικολόγου για το επεισόδιο της περασμένης Παρασκευής, στο νυχτερινό κέντρο «Αθηνών Αρένα», ήρθε από τον πρόεδρο του πρωτοβάθμιου Πειθαρχικού Συμβουλίου του ΔΣΑ Χαράλαμπο Αναλυτή.
    Ο φάκελος της καταγγελλόμενης συμπεριφοράς του Αλέξη Κούγια θα περάσει πρώτα από τον εισηγητή του πειθαρχικού συμβουλίου, ενώπιον του οποίου ο δικηγόρος θα κληθεί για εξηγήσεις.
    Εάν ο εισηγητής κρίνει ότι ο κ. Κουγιας έχει παραβιάσει τον Κώδικα Δικηγόρων ή τον Κώδικα Δεοντολογίας, θα παραπεμφθεί στο πειθαρχικό συμβούλιο το οποίο θα αποφασίσει για την τύχη του.

    Ο Αλέξης Κούγιας φέρεται να επιτέθηκε λεκτικά και σωματικά στον  Λάκη Λαζόπουλο, μέσα στο νυχτερινό κέντρο, φωνάζοντας του «στο χρωστάω τρία χρόνια».

    «Θα προσφύγω στη Δικαιοσύνη» έχει προαναγγείλει ο ηθοποιός.

    «Θα προσφύγω κι εγώ στη Δικαιοσύνη  για την επί χρόνια προσπάθεια ηθικής και επαγγελματικής εξόντωσης μου», υποστηρίζει από την πλευρά του ο ποινικολόγος.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Εξώδικο Κούγια για επεισόδιο με Λαζόπουλο: «Ψέμα ότι παρενέβη η Μαρινέλλα»

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κούγιας για Λαζόπουλο: Eίχε το θράσος να γυρίσει να με κοιτάξει και να γελάσει



    ΣΧΟΛΙΑ