F

Ροή Ειδήσεων

One night stand: Τι πρέπει να προσέξετε πριν ενδώσετε

  • NewsRoom
σεξ-ζευγάρι


Λίγο οι γιορτές, λίγο το ποτό, λίγο οι απανωτές έξοδοι, ένα one night stand δεν είναι διόλου απίθανο να προκύψει αυτές τις μέρες. Όμως, καλό είναι να μην ενδώσετε… ελαφρά τη καρδία. Πάρτε τα απαραίτητα μέτρα, γιατί εκτός από απολαυστικό μπορεί να αποβεί και επικίνδυνο.

Tο πρώτο πράγμα που πρέπει να αναλογιστείτε είναι αν είστε ψυχολογικά έτοιμοι για κάτι τέτοιο. Αν νιώθετε σιγουριά για τον εαυτό σας και ασφάλεια όσον αφορά στον έλεγχο των συναισθημάτων σας, τότε μπορείτε να προχωρήσετε χωρίς να απειλείται  ο συναισθηματικός σας κόσμος. Απαράβατος κανόνας: Δεν επενδύουμε! Υπάρχει ενδεχόμενο να μην επικοινωνήσετε ποτέ ξανά με αυτόν τον άνθρωπο. Αναλογιστείτε λοιπόν κατά πόσο θέλετε να το κάνετε και κατά πόσο μπορείτε να ελέγξετε τις προσδοκίες σας και επιλέξτε το λιγότερο επώδυνο για εσάς.

«Μιλάει» μυαλό ή το ποτό;

Αν είστε διατεθειμένες να γευτείτε μια τέτοια εμπειρία, καλό θα ήταν να αποφύγετε το πολύ αλκοόλ, έτσι ώστε να έχετε ορθή κρίση αλλά και ικανότητα να αντισταθείτε στο οτιδήποτε, αν χρειαστεί. Κάντε μια κουβεντούλα πριν φτάσετε στο κρεβάτι. Ίσως να αποκαλύψει «μυστικά» για τον… γνωστό- άγνωστο και να σας γλιτώσει από μπελάδες.

Σπίτι μου ή σπίτι του;

Η ασφαλέστερη επιλογή είναι να παίξετε στο… γήπεδό σας, αφού έτσι θα έχετε καλύτερο έλεγχο της κατάστασης.  Αν αποφασίσετε να τον ακολουθήσετε, φροντίστε να γνωρίζετε ακριβώς πού πάτε. Ενημερώστε την παρέα σας για το πού θα βρίσκεστε και με ποιον και αν σκοπεύετε να επιστρέψετε ή όχι.  Αν νιώθετε ότι κατευθύνεστε προς κάποια «επικίνδυνη» περιοχή  αντιδράστε ή αρνηθείτε να πάτε και ενημερώστε κάποιον δικό σας.

Πάντα με προφυλάξεις

Βεβαιωθείτε ότι υπάρχουν προφυλακτικά (καλύτερα να τα έχετε εσείς μαζί σας) και χρησιμοποιήστε τα σε κάθε περίπτωση, προκειμένου να προστατευτείτε από τα σεξουαλικώς μεταδιδόμενα νοσήματα και από μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη. Αν εκείνος αρνείται, μην ενδώσετε. Επιμείνετε στην απαίτησή σας και αν εκείνος εξακολουθεί να αρνείται, απλώς… χαιρετήστε τον. Μην ρισκάρετε την υγεία σας για μία σεξουαλική επαφή.

Πλάνο απόδρασης

Όσο «τραβηγμένο» και αν ακούγεται, είναι κάτι που πρέπει να προβλέψετε. Αν βρίσκεστε στο χώρο του  θα πρέπει να γνωρίζετε πώς θα φύγετε από εκεί εάν αντιμετωπίσετε προβλήματα με τον παρτενέρ σας. Απομνημονεύστε την διεύθυνση και βεβαιωθείτε ότι έχετε στο κινητό σας τηλέφωνα για ταξί. Αν αυτός βρίσκεται στο χώρο σας ζητήστε το ευγενικά, αλλά με αποφασιστικότητα. Αν εξακολουθεί να αρνείται ή αρχίσει να γίνεται βίαιος, κλειδωθείτε σε ένα δωμάτιο και τηλεφωνήστε σε κάποιον φίλο ή στην αστυνομία. Ενημερώστε τον για τις προθέσεις σας και το πιθανότερο είναι να εξαφανιστεί εκείνος πρώτος.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Η σεξουαλική ζωή της γυναίκας δεν σταματάει με την εμμηνόπαυση

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Στυτική δυσλειτουργία: Τι δείχνουν τα στοιχεία για τη θεραπεία με μπότοξ

 
 

 

ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:  Επτά λόγοι για τους οποίους δεν θέλουμε να κάνουμε σεξ


ΣΧΟΛΙΑ