• Ροή Ειδήσεων

    Ο Κουτσολιούτσος, το hot στέκι της Κηφισιάς και η έξωση απο το Κολωνάκι (έγγραφο)

    • The Wiseman
    the wise man

    the wise man


    Ο Τζώρτζης, ο Γιάννος και το I Fratti

    Κάτι χάνουμε στο σκάνδαλο της Folli Follie; Δεν εξηγείται διαφορετικά το γεγονός ότι ο Τζώρτζης Κουτσολιούτσος έχει κάνει δεύτερο σπίτι του το γνωστό στέκι της Κηφισιάς I Frati. Η στήλη βρέθηκε την Παρασκευή στο μαγαζί και, τσουπ, κατά το μεσημεράκι προς απόγευμα, εμφανίσθηκε ο Τζώρτζης. Μαθαίνω, όμως, από έγκυρη πηγή ότι πήγε και το Σάββατο, με φίλους,  όπως είχε κάνει και το προηγούμενο Σάββατο.

    Όπως καταλαβαίνετε έχει τον ακάθιστο… και χαίρεται την ελευθερία του καθώς προσεχώς θα ξεκινήσει η δικαστική περιπέτεια. Χωρίς να θέλουμε να προδικάσουμε, καθώς υπάρχει πάντα και πάνω από όλα το τεκμήριο της αθωότητας – ακόμη κι αν οι ισολογισμοί φωνάζουν για το αντίθετο – θα σας διηγηθώ την εξής ιστορία:

    Εξόδους στα μπαρ και τα εστιατόρια της Κηφισιάς λίγο πριν πάει στην ΓΑΔΑ έκανε και ο Γιάννος Παπαντωνίου και πήγαινε και στο ίδιο μαγαζί για να φάει το αγαπημένο του γλυκό: Μιλφέιγ με φράουλες! Τι σου είναι η ζωή… αν θέλει ζωγραφίζει…

    Έξωση από το Κολωνάκι

    Την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου όμως έγινε και το άλλο. Η εταιρία που διαχειρίζεται το ακίνητο που στέγαζε την ιταλική φίρμα Zegna στο Κολωνάκι προχώρησε σε έξωση της Folli Follie (βλέπε το έγγραφο παρακάτω). Υπενθυμίζεται οτι η αμαρτωλή Folli Follie έχασε και την αντιπροσωπεία της Zegna προ ολίγων μηνών. Πλέον οι Ιταλοί “τρέχουν” μόνοι τους την εταιρία στην Ελλάδα.

    Το έγγραφο του δικαστικού κλητήρα για το ακίνητο της Folli Follie στο Κολωνάκι

    Πουλάει αλλά παλεύει για τον Αστέρα

    Η πρώτη πώληση του Τούρκου επιχειρηματία και πολυεκατομμυριούχου Φερίτ Σαχένκ, ιδιοκτήτη του ομίλου Dogus, των assets που διατηρούσε επί ελληνικού εδάφους ξεκίνησε λίγο πριν από τα Χριστούγεννα όταν πούλησε στον Απόστολο Βακάκη (Jumbo) το ακίνητο στο Κολωνάκι, το οποίο βρίσκεται πλησίον της Μονής Πετράκη και ο Τούρκος στέγαζε εκεί τα γραφεία του ομίλου του. Μόλις προχθές λίγα μόλις μέτρα πιο κάτω, πούλησε και το δεύτερο μεγάλο asset, το ποσοστό που είχε στο Χίλτον. Μαθαίνω ότι δεν πουλάει το ποσοστό του στον Αστέρα, θα το κρατήσει με νύχια και με δόντια… Εκτός κι αν τον ξετινάξει κι άλλο ο Σουλτάνος Ερντογάν.

    Τι συνδέει τον Δραγασάκη με την Alpha Bank;

    Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης και αρμόδιος για την αλλαγή του νέου Κατσέλη έχει ένα δάνειο 120.000 ευρώ στην Alpha Bank. Η στήλη πληροφορείται ότι το αποπληρώνει κανονικά, χωρίς καμία καθυστέρηση. Εξ ου και γνωρίζει από πρώτο χέρι και το κατέστησε σαφές με τις δηλώσεις του ότι το μεγαλύτερο πρόβλημα στα κόκκινα δάνεια είναι οι μπαταχτσήδες, όσοι δηλαδή έχουν και δεν πληρώνουν. Και υπάρχουν πολλοί και ευυπόληπτοι… (δεν αναφέρομαι στον Πολάκη). 

    Κουίζ: Την προηγούμενη εβδομάδα γράψαμε ότι ένας γενικός διευθυντής τράπεζας εμπλέκεται, μπορεί και από καραμπόλα, σε μια «περίεργη ιστοριούλα». Έχει δώσει αρκετές φορές εξηγήσεις αλλά… Έρχεται η ώρα όπως μου μετέφεραν να αντικατασταθεί. Χωρίς καμία αιχμή και ψίθυρο… Θα γίνει στο πλαίσιο των ευρύτερων αλλαγών που προγραμματίζει η τράπεζα…



    ΣΧΟΛΙΑ