• Ροή Ειδήσεων

    Λοβέρδος: Θρασύδειλος ο Τσαβούσογλου

    • NewsRoom

    Ανδρέας Λοβέρδος


    Πρωτοφανείς και θρασύδειλες χαρακτήρισε τις απειλές των Τούρκων σε βάρος της Ελλάδος ο Ανδρέας Λοβέρδος, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να σχολιάσει τις προκλητικές αναρτήσεις  του αντιπροέδρου της τουρκικής κυβέρνησης,  Χακάν Τσαβούσογλου.

    «Η κυβέρνηση των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ όφειλε να είχε διαμορφώσει εκείνο το πλέγμα των διεθνών σχέσεων και ερεισμάτων που θα απέκλειε κάθε απειλή από την Τουρκία ή από οποιοδήποτε άλλο εν δυνάμει εχθρικό παράγοντα. Η σπουδή της κυβέρνησης να προσβάλει με ένδικα μέσα την απόφαση χορήγησης ασύλου σε Τούρκο στρατιωτικό ελάχιστες ώρες μετά την έκδοσή της προκαλεί την όχι απλώς αλγεινή αλλά οδυνηρή εντύπωση είτε ότι έχουν αναληφθεί ανομολόγητες δεσμεύσεις είτε ότι υπάρχει φόβος και υποτέλεια», σχολίασε ακόμη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, σχολιάζοντας την απόφαση της κυβέρνησης να κάνει αίτηση ακύρωσης της χορήγησης ασύλου στον έναν από τους 8 Τούρκους αξιωματικούς που διέφυγαν στη χώρα μας μετά την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία.

    «Σε κάθε περίπτωση η ΔΗΣΥ θεωρεί τις απειλές Τσαβούσογλου αποτέλεσμα θρασυδειλίας και εκτός ευρωπαϊκού πνεύματος και η Ελλάδα προφανώς τις αποκρούει», καταλήγει ο κ. Λοβέρδος.

    Υπενθυμίζεται ότι σε αναρτήσεις του στο Twitter, την Κυριακή, ο αντιπρόεδρος της τουρκικής κυβέρνησης ανέφερε μεταξύ άλλων «οι τρομοκράτες που αφήσατε ελεύθερους σήμερα είναι σαν δυναμίτης έτοιμος να εκραγεί και όταν εκραγεί μπορεί να μην μείνει χώρα για να προστατεύσετε».

     



    ΣΧΟΛΙΑ