• Videos & Blogs

    Αυτός είναι εργοδότης! Ξόδεψε μυθικό ποσό για να πάει τους υπαλλήλους του στις Μαλδίβες!


    Έχει το δικό σας αφεντικό ξοδέψει 467.000 ευρώ για να σας προσφέρει πολυτελείς διακοπές στις Μαλδίβες; O καλύτερος εργοδότης του κόσμου είναι και επίσημα πλέον ο ιδρυτής της εταιρείας Evolve, Chatri Sityodtong. 

    Ο κύριος στην προκειμένη περίπτωση το έκανε, και όχι για έναν αλλά και για τους 400 εργαζόμενους της εταιρείας του, σαν ένα «μικρό δείγμα» της ευγνωμοσύνης του για τις υπηρεσίες.

    Μετά την ανάπτυξη της τάξης του 30% που είδε η εταιρεία Evolve, o Sityodtong αποφάσισε να προσφέρει ένα ονειρικό ταξίδι στις Μαλδίβες ους εργαζομένους του για να τους ευχαριστήσει για την σκληρή δουλειά και την αφοσίωσή τους. Η αλήθεια είναι, ότι ο ίδιος στο παρελθόν είχε προσφέρει ξανά σε εργαζομένους του διακοπές, σε ανάλογα πολυτελείς προορισμούς όπως το Μπαλί, το Κράμπι, και το Μπιντάν στην Ινδονησία.

    bd53f0c3c7153ba4e6edd496c4947e5e_XL

    «Οι διακοπές είναι ένα μέρος της κουλτούρας της Evolve»,τόνισε ο Sityodtong, συνεχίζοντας πως «αυτές οι ανταμοιβές είναι ένα μικρό δείγμα της ειλικρινούς ευγνωμοσύνης μου σε όλους τους πρωτοφανείς ροκ σταρ της εταιρείας». 

    Ο καλύτερος εργοδότης του κόσμου έχει μεγάλη καρδιά και αναγνωρίζει πως η πλειονότητα της ομάδας του προέρχεται από φτωχές οικογένειες που έχουν αντιμετωπίσει διάφορες τραγωδίες και αντιξοότητες. Πιστεύει λοιπόν, πως η εταιρεία του, η Evolve, πέρα από ρουτίνα, είναι γι’ αυτούς  η μεγαλύτερη ευκαιρία να ξεφύγουν από τη φτώχεια και να έρθουν πιο κοντά στη ζωή των ονείρων τους.

    Αν ακόμα δεν πειστήκατε για το μεγαλείο του Sityodtong, ο ίδιος σε συνέντευξή του πρόσθεσε αστειευόμενος πως «Ο κόσμος είναι πολύ μεγάλος. Δεν ξέρω που θα πάμε του χρόνου, αλλά ελπίζω να τους πάω σε άλλο ένα μαγευτικό μέρος μετά τις Μαλδίβες».

    Ο εργοδότης σας θα έκανε το ίδιο;

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στη δημοσιότητα όλα τα έγγραφα του διαζυγίου Τζολί – Πιτ με απόφαση δικαστή

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Euroleague: Εύκολες αποστολές στο σπίτι τους για τους δύο «αιώνιους»

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Έτσι απαντά ο Κριστιάνο Ρονάλντο στα δημοσιεύματα περί φοροδιαφυγής: Αποκάλυψε τη φορολογική του δήλωση



    ΣΧΟΛΙΑ