• LIFE&STYLE

    Ο ΔΟΛ κατακτά την… ΕΡΤ – Η Ν.Δ., ο Λάκης, ο Βαξεβάνης και ο Μουλόπουλος

    • NewsRoom
    Βούλα Κεχαγιά

    Βούλα Κεχαγιά. Δημοσιογράφος


    Τις τελευταίες ημέρες ο χώρος των media ασχολείται ιδιαίτερα με τις εξελίξεις στον ΔΟΛ. Πολλά λέγονται, πολλά γράφονται, ωστόσο την ίδια ώρα οι αλλαγές που γίνονται στο μιντιακό τοπίο είναι μεγάλες και άκρως… ενδιαφέρουσες, συνοδευόμενες από “ενθουσιασμό”, “χλευασμό”, “ειρωνείες” και τρέιλερ…

    Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Η μεταγραφή του Νίκου Χατζηνικολάου στον ΑΝΤ1 προκάλεσε προβληματισμό στον ALPHA αλλά και… εγρήγορση στον ΣΚΑΪ που βάζει το δελτίο ειδήσεων μία ώρα νωρίτερα.

    Κάπου εκεί άρχισε να ακούγεται και η ΕΡΤ. Ναι, η εκπομπή “Αίθουσα Σύνταξης” κέρδισε κοινό, λόγω και των προσώπων – δημοσιογράφων που έδωσαν στους τηλεθεατές μια άλλη οπτική γωνία. Εκεί, παρουσιαστής ήταν ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, ο οποίος όμως δεν θα μείνει για… πολύ, καθώς μετακομίζει στο δελτίο ειδήσεων.

    Και εκεί αρχίζει το “παιχνίδι”. Όπως γράφτηκε, θα τον αντικαταστήσει η Μαίρη Ακριβοπούλου, η οποία γνωρίζει πολύ καλά το ρόλο που θα της αναθέσουν. Μάλιστα, υπάρχει σκέψη να συμμετάσχει και ως σχολιάστρια στο δελτίο ειδήσεων του Ραδιομεγάρου.

    Βούλα Κεχαγιά. Δημοσιογράφος
    Βούλα Κεχαγιά. Δημοσιογράφος

    Δύο δημοσιογράφοι αναμένεται να αποχωρήσουν. Πρόκειται για τους Μανώλη Κοττάκη και Πηνελόπη Γαβρά. Ποιοι θα τους αντικαταστήσουν; Ο… ΔΟΛ! Πρόκειται για τους εξαίρετους δημοσιογράφους Βούλα Κεχαγιά (καλύπτει το κυβερνητικό ρεπορτάζ) και Άρη Ραβανό (καλύπτει επί σειρά ετών με μεγάλη επιτυχία το ρεπορτάζ της Νέας Δημοκρατίας).

    Και κάπου εκεί, η Νέα Δημοκρατία, να σχολιάζει τις εξελίξεις με ιδιαίτερο τρόπο (ειρωνικό). Σε… δελτίο Τύπου σημείωσε τα εξής (παραθέτουμε αυτούσιο): “Δημοσιεύματα αναφέρουν ότι η Ε.Ρ.Τ. αναζητά σχολιαστές για τα δελτία ειδήσεων και τις ενημερωτικές εκπομπές της. Για να μην κουράζονται, μιας και φαίνονται οι στόχοι τους, τους λέμε μόνο ένα: Ας μην ξεχάσουν τον Λάκη Λαζόπουλο, τον Κώστα Βαξεβάνη και τον Βασίλη Μουλόπουλο”.

    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Σάλος στη Βρετανία: Γιατί η HSBC βάζει λουκέτο σε 117 καταστήματά της

    ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Η αιφνίδια απόφαση της κεντρικής τράπεζας της Τουρκίας «ματώνει» τη λίρα

    ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: ΕΦΚΑ:Οι 6 βασικές αλλαγές για τις νέες εισφορές (pics)



    ΣΧΟΛΙΑ