• Ροή Ειδήσεων

    ΗΠΑ: Ένα πουλί προκάλεσε αναστάτωση σε πτήση – Είχε μπει στο πιλοτήριο

    • NewsRoom
    αεροπλάνο

    (Φωτο αρχείου)


    Απίστευτες και πρωτοφανείς σκηνές εκτυλίχθηκαν σε πτήση από το Ντιτρόιτ προς την Ατλάντα  καθώς το αεροπλάνο αναγκάστηκε να επιστρέψει στο αεροδρόμιο από το οποίο είχε απογειωθεί, όταν ο κυβερνήτης διαπίστωσε πως μέσα στο πιλοτήριο βρισκόταν ένα πουλί.

    Το μικρό πτηνό εντοπίστηκε αρχικά την ώρα που το αεροσκάφος τροχοδρομούσε. Η απογείωση καθυστέρησε για μια ώρα, προκειμένου να εντοπιστεί το πουλί, αλλά μάταια. Τελικά οι πιλότοι της πτήσης της Delta κατέληξαν ότι πιθανότατα το πτηνό είχε βγει και προχώρησαν στην απογείωση.

    Ομως, λίγη ώρα αργότερα, την ώρα της πτήσης, το πουλί εμφανίστηκε πάλι. «Επέστρεψε και έχει… τρελαθεί μέσα στο πιλοτήριο. Δεν είναι ασφαλές να συνεχίσουμε την πτήση, οπότε επιστρέφουμε στο Ντιτρόιτ», ανακοίνωσε ο κυβερνήτης, σύμφωνα με την Daily Mail.

    Πάντως, το κλίμα στο αεροσκάφος παρέμεινε καλό και αρκετοί αστειεύονταν, δήλωσε ο Κέβιν Αντκινσον που επέβαινε στην πτήση. Εξαίρεση αποτέλεσε ένας επιβάτης ο οποίος δεν μιλούσε αγγλικά και αδυνατούσε να καταλάβει τι συνέβαινε.

    Το αεροσκάφος προσγειώθηκε με ασφάλεια στο Ντιτρόιτ, το πλήρωμα βρήκε τον… λαθρεπιβάτη που είχε προκαλέσει την αναστάτωση και άφησαν ελεύθερο το πουλί.

     



    ΣΧΟΛΙΑ