• Ροή Ειδήσεων

    Οι νέες business του Ευκλείδη Τσακαλώτου με την Pimco

    • The Wiseman
    the wise man

    the wise man


    Ο Αλέξης, οι Γερμανοί και το Νόμπελ

    Τι άλλο θα δούμε; Η γερμανική εφημερίδα FAZ επανήλθε με άρθρο της στο ενδεχόμενο ο Αλέξης Τσίπρας να είναι υποψήφιος για το Νόμπελ Ειρήνης εφόσον λυθεί, χωρίς παραφωνία, το Σκοπιανό. Υποθέτω ότι θα το μοιραστεί με τον Ζόραν Ζάεφ. Εντάξει, είπαμε ότι ο αριστερός, μαχητής του κεφαλαίου Αλέξης έκανε άπειρες κωλοτούμπες αλλά όχι και το Νόμπελ… Εντάξει, εφάρμοσε το δόγμα της λιτότητας όσο κανένας άλλος… Αγαπήθηκε με την Μέρκελ όσο κανένας άλλος… Μας άλλαξε τα φώτα (μέρες που είναι) στους φόρους και τις εισφορές όσο κανένας άλλος… Αλλά όχι και το Νόμπελ!!!

    Με το αριστερό…

    Κι ενώ ο Αλέξης διαβάζει για το Νόμπελ και προφανώς θα φουσκώνει σαν κόκορας στο Μέγαρο Μαξίμου, στην Λεωφόρο Αθηνών στενάζει το σύμπαν… Με το αριστερό μπήκε το 2019 σαν να μην έχει αλλάξει τίποτα και το σφυροκόπημα συνεχίσθηκε και χθες στο ταμπλό του ελληνικού χρηματιστηρίου. Κατάρρευση για Νόμπελ…

    Φύλακας-άγγελος ο Μαντζούνης 

    Ανέλαβε χθες επίσημα τα καθήκοντά του ο νέος διευθύνων σύμβουλος της Alpha Bank Βασίλης Ψάλτης. Η σύνθεση του νέου διοικητικού συμβουλίου κρύβει και μία έκπληξη: Ο έως τώρα CEO Δημήτρης Μαντζούνης δεν αποχωρεί από την τράπεζα και παραμένει ως μη εκτελεστικό μέλος. Ο έμπειρος τραπεζίτης είναι ο συνδετικός κρίκος της οικογένειας Κωστόπουλου με τους νέους μετόχους της τράπεζας εξ ου και παραμένει στις επάλξεις με στόχο να φυλάει τα ιερά και τα όσια της οικογένειας. Η στήλη σας έχει πληροφορήσει εδώ και καιρό ότι παρά τις μετοχικές αλλαγές η οικογένεια Κωστόπουλου έχει γερές ρίζες στην τράπεζα…

    Θησαυρίζει ο Περιστέρης

    Χρυσές business κάνει ο όμιλος ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ με τα εμπορικά κέντρα που χτίζει και μετά τα πουλάει, στις αγορές των Βαλκανίων. Ο έξυπνος επιχειρηματίας Γιώργος Περιστέρης διέβλεψε νωρίς την αναπτυξιακής τροχιά των βαλκανικών χωρών και επένδυσε στο real estate. 

    Ο Ορέστης και η Pimco

    Η αμερικανική εταιρεία Pimco απέκτησε, όπως πληροφορείται η στήλη, το 20% των μετοχών της εταιρείας είσπραξης οφειλών Qualco, η οποία ανήκει στον ξάδελφο του Ευκλείδης Τσακαλώτου, Ορέστη. Η μπίζνες της οικογένειας δεν έχουν τέλος… Αντίθετα έχουν αυξηθεί μετά την ανάληψη της διαχείρισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών των πελατών της ΔΕΗ από τον εξάδελφο Ορέστη. 

    the wise man
    the wise man



    ΣΧΟΛΙΑ