• Μόδα: Πρωταγωνιστές

    Gigi Hadid: Το «it model» του σήμερα


    Ένα από τα πιο «πιστά» «it girls» που μεσουρανούν αυτήν τη στιγμή στον χώρο της μόδας – βλέπε Cara Delevingne, Taylor Swift και Kendall Jenner – η Gigi Hadid  θεωρείται πλέον το μοντέλο «αυτής της στιγμής». Έχοντας τεράστιο αριθμό ακολούθων στα social media, η Hadid έχει γίνει η αγαπημένη επιλογή των οίκων μόδας και των μεγάλων brands για καμπάνιες, αφιερώματα και εξώφυλλα περιοδικών και έχει φωτογραφηθεί από διάσημους φωτογράφους όπως ο Craig McDean και η Ellen von Unweath. Προσφάτως, η Hadid έγινε το νέο πρόσωπο του Topshop και πρωταγωνίστησε στην τελευταία καμπάνια σε φωτογράφηση του Τyrone Lebon και με τη στιλιστική επιμέλεια της καλλιτεχνικής διευθύντριας του Topshop, Kate Phelan.

    Gigi Hadid for Topshop

    Έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές καμπάνιες για τον Tom Ford και τελευταία πήρε μέρος στην καμπάνια Φθινόπωρο/Χειμώνας για τον οίκο Maxmara, με φωτογράφο τον Anthony Maule, αλλά και του οίκου Balmain, η οποία φωτογραφήθηκε από τον Mario Sorrenti.

    Η Hadid έχει εμφανιστεί στο εξώφυλλου του βιβλίου CR Fashion αλλά και στην Teen Vogue. Το «it model» έχει εμφανιστεί επίσης σε αφιερώματα της αμερικανικής Vogue, στο V Magazine, στη βρετανική Vogue, στη Vogue Italia, στο περιοδικό Pop και στο Porter Magazine, ενώ εμφανίστηκε και στο βασικό θέμα της επανακυκλοφορίας του Vogue.com.

    H Hadid ξεκίνησε την καριέρα της στην ηλικία των δύο ετών, πρωταγωνιστώντας σε καμπάνια της Guess Jeans. Έκτοτε συνεχίζει να παίρνει μέρος σε χαρακτηριστικές καμπάνιες της μάρκας, από την καμπάνια Φθινόπωρο/Χειμώνας 2012 μέχρι την Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015. Είναι η κόρη της Yolanda Forster, μοντέλου από την Ολλανδία, και θετή κόρη του Καναδού μουσικού David Forster.

    Η ιδιαίτερη ομορφιά της μπορεί να αποδοθεί στην ολλανδο-παλαιστινιακή κληρονομιά της, αφού πατέρας της είναι ο Παλαιστίνιος αρχιτέκτονας Mohammed Hadid. Η αδερφή της, Bella, είναι επίσης μοντέλο.

    Αφού έγινε μέλος του πρακτορείου μοντέλων IMG το 2011, η Hadid έκανε την πρώτη της εμφάνιση στην πασαρέλα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης τον Φεβρουάριο του 2014, περπατώντας για τον Marc Jacobs, τον Giles Deacon, τον Jean Paul Gaultier, τη Sonia Rykiel και τον οίκο Chanel για την κολεξιόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2015.

    Η Hadid δεν έχει ασχοληθεί μόνο με το μόντελινγκ, καθώς έχει συμπαρουσιάσει τα βραβεία Fashion Media του Daily Front Row, έχει πρωταγωνιστήσει στη μικρού μήκους ταινία ‘Virgin Eyes’ και έχει εμφανιστεί σε πολλά μουσικά βίντεο για λογαριασμό της Taylor Swift, αλλά και του πρώην συντρόφου της Cody Simpson. Η παρουσία της στα social media και το δημοφιλές blog της ‘Seven Angels’ αποδείχτηκαν πολύτιμες πλατφόρμες για την προώθησή της στο κοινό.

    Η μητέρα της πρωταγωνιστεί στη σειρά ‘Real Housewives of Beverly Hills’, στην οποία η Hadid έχει έναν δευτερεύοντα ρόλο. Το 2015 επιλέχθηκε να πρωταγωνιστήσει στο ημερολόγιο της Pirelli και φωτογραφήθηκε από τον Steven Meisel.



    ΣΧΟΛΙΑ