• LIFE&STYLE

    Aλίνα Μάτσα: “Το χρώμα, κυρίως, είναι αυτό που με εμπνέει και με συνεπαίρνει όταν ζωγραφίζω”

    • NewsRoom


    Η Αλίνα Μάτσα έχει αναπτύξει μια μοναδική τεχνική, συνδυάζοντας διαφορετικά υλικά και σχηματίζοντας πολύχρωμες ανάγλυφες  παραστάσεις σε καμβά η ξύλο που απεικονίζουν γνώριμα, ονειρικά τοπία. Η υφή της επιφάνειας στα έργα της είναι το αποτέλεσμά κεντημένων γλυπτικών και ζωγραφικών στοιχείων.

     Όπως περιγράφει η ίδια: «Το χρώμα, κυρίως,  είναι αυτό που με εμπνέει και με συνεπαίρνει  όταν ζωγραφίζω.  Επίσης ενθουσιάζομαι με τα υλικά και πειραματίζομαι συχνά με ότι καινούργιο υπάρχει στην αγορά.

    Η Μαρίζα Φασιανού περιγράφει:

    Ο κόσμος  της  Αλίνας  Μάτσα  έχει  την  εικόνα  του  ιδανικού…Εκεί  όπου  η  ζωή,  η  φύση, η  δημιουργία  απεικονίζονται  με  την  αγνότητα ,το  συναίσθημα, αλλά  και την έντονη  επιθυμία του ζωγράφου να εκφραστεί  υλοποιώντας ” το  ονειρικό.

    Χρωματίζει  έντονα  τα  ονειρικά  της  τοπία, θέλοντας  να ενεργοποιήσει  τα  συναισθήματα  του  θεατή, για  κάτι  που  ίσως  δεν  υπάρχει ,αλλά  θα  ευχόταν  να  το  δούμε  μια  ημέρα  πραγματικά…

    Art Athina

    Η Αλίνα Μάτσα θα συμμετάσχει στη Διεθνή Συνάντηση Σύγχρονης Τέχνης, Art Athina, που θα ανοίξει τις πύλες της για το κοινό στις 25 Μαίου και θα διαρκέσει μέχρι τις 29 του ίδιου μήνα.

    Στην Art Athina θα συμμετάσχουν επίσης οι Καλλιόπη Ασαργιωτάκη, Παναγιώτης Μπελντέκος, Νίκος Καλαφάτης, Ειρήνη Κανά και ο Αλέξης Κυριτσόπουλος.

    SKOUFA_Art_Athina_2016_prosklisi-3

    Διαβάστε ακόμη: 

    http://www.mononews.gr/ang-fragkou-ta-kerdi-tis-navios-acquisition-xeperasan-tis-prosdokies/46774

    Διαβάστε επίσης: 

    http://www.mononews.gr/katathlipsi-i-tirannia/46863



    ΣΧΟΛΙΑ