• Ροή Ειδήσεων

    Executive look of the day: Casual Friday

    • working in style

    Το φόρεμα αυτό το παρήγγειλα online από το target στην Αμερική είναι Μerona, και το αγόρασα αποκλειστικά και μόνο για το χρώμα.


    Casual Friday δεν σημαίνει απαραίτητα τζην, πουλόβερ, και μπαλαρίνες ή αθλητικά. Μπορεί να σημαίνει κάτι που μας κάνει να αισθανόμαστε πιο άνετα ή πιο ευδιάθετοι γιατί η βδομάδα έφτασε επιτέλους στο τέλος της όπως π.χ. ένα ωραίο μαλακό φόρεμα με ίσιες μπότες. Μπορεί ακόμη να σημαίνει και κάποιο χρώμα που φωτίζει την μέρα μας από μόνο του και μας φτιάχνει την διάθεση εν όψει σαββατοκύριακου. Ένα τέτοιο, είναι το λαμπερό αυτό μπλε, το οποίο οι Αμερικάνοι ονομάζουν cobalt blue (μπλε του κοβαλτίου).

    Το φόρεμα αυτό το παρήγγειλα online από το target στην Αμερική είναι Μerona, και το αγόρασα αποκλειστικά και μόνο για το χρώμα. Ούτε για την τιμή (ήταν ιδιαίτερα φτηνό), ούτε για το υλικό, ούτε για το σχέδιο. 

    Ανταμείφθηκα όμως τελικά, γιατί είναι ένα υπέροχο μαλακό πλεκτό, με πολύ ωραίο κόψιμο που κολακεύει το σώμα και στα μανίκια έχει δύο μεγάλα κουμπιά απ’ το ίδιο υλικό, που το κάνουν λιγότερο μονοκόμματο. Και παρά την πολλή χαμηλή τιμή του , το έχω πάνω από 10 χρόνια και δεν έχει φθαρεί ούτε το χρώμα του  αλλά ούτε και η φόρμα του. 

    Όπως τα περισσότερα από τα φορέματα που έχω, μπορεί αν φορεθεί σε διάφορες περιστάσεις και φυσικά όλες τις εποχές….

    Το έχω φορέσει με πέδιλα, με μαύρες ψηλές μπότες, με μποτάκια, με γόβες, αλλά αυτός ο συνδυασμός είναι αυτός που μου φτιάχνει τη διάθεση και γι’ αυτό τον επέλεξα για Παρασκευή!

    Οι μπότες είναι κλασσικές δερμάτινες μπότες ιππασίας από το ΝΑΚ, που τις έχω πολλά χρόνια και θα τις έχω και πολλά ακόμη, γιατί δεν θα φύγουν ποτέ από την μόδα και δεν  νομίζω να πάθουν ποτέ τίποτα!

    Το bolero είναι πλεκτό με χοντρή μαύρη πλέξη και ένα μεγάλο ανοιχτό φαρδύ γιακά που δίνει σχήμα σε όλη την εμφάνιση, δένει μπροστά με δύο μακριά ponpon και ακολουθεί όμορφα τη γραμμή του φορέματος. Είναι Laura Donini από τον Vardas.

    Τέλος η τσάντα είναι μία από τις πιο βολικές τσάντες που έχω. Είναι Zara ήταν πάμφθηνη, και την βρήκα σε ένα Zara στην Μαδρίτη κάνοντας βόλτα. Την πήρα και δεν το έχω μετανιώσει. Ήταν μία πολύ τυχερή αγορά της στιγμής. Είναι μεγάλη, μαλακή και άνετη, χωράει πολλά πράγματα, είναι κλασσική και στηρίζει κάθε ντύσιμο. Δεν είναι από τις τσάντες που θα αντέξουν στο χρόνο, αλλά για όσο την έχω, θα την χαρώ! 

    Το φόρεμα αυτό το παρήγγειλα online από το target στην Αμερική είναι Μerona, και το αγόρασα αποκλειστικά και μόνο για το χρώμα.
    H τσάντα είναι μία από τις πιο βολικές τσάντες που έχω. Είναι Zara ήταν πάμφθηνη, και την βρήκα σε ένα Zara στην Μαδρίτη κάνοντας βόλτα.

     

    Ακολουθήστε την Working in Style στην σελίδα της στο Instagram . 



    ΣΧΟΛΙΑ