ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ένα βρέφος μόλις οκτώ μηνών νοσηλεύεται με κορονοϊό, διασωληνωμένο στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Παίδων «Αγία Σοφία».
Σύμφωνα με πληροφορίες, το βρέφος εισήχθη στο νοσοκομείο με υποκείμενο νόσημα και, προτού μπει στη ΜΕΘ, του έγινε εξέταση για κορονοϊό, στην οποία και βρέθηκε θετικό.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι το νοσοκομείο επισκέφθηκε και ο καθηγητής λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, ο οποίος ενημερώθηκε από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του βρέφους.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Δυτική Αττική: Ο χάρτης της καταστροφής – Πάνω από 480.000 στρέμματα έγιναν στάχτη σε 9 χρόνια
- Τζάνι Ινφαντίνο: Το σχέδιο του επικεφαλής της FIFA για μεγαλύτερα έσοδα μπορεί να οδηγήσει στην πτώση του
- Συνάντηση της Τζούλι Λυμπεροπούλου – Καρνάκη με τον Χ. Θεοχάρη για θέματα ναυτιλίας του Παναμά και της Ελλάδας
- Ευρωαγορές: Η βουτιά του πετρελαίου έστειλε τον DAX για πρώτη φορά στις 26.000 μονάδες με άλμα +1,45%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.