• ΥΓΕΙΑ

    Τουρκία: Πάνω από 33.000 νέα κρούσματα το τελευταίο 24ωρο

    • NewsRoom


    33.198 νέες περιπτώσεις κορονοϊού και 211 θάνατοι καταγράφηκαν το τελευταίο 24ωρο στην Τουρκία, σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του υπουργείου Υγείας. 

    Ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων COVID-19 από την έναρξη της επιδημίας αυξήθηκε έτσι σε 552.304 με τις νέες περιπτώσεις της Τρίτης, ενώ ο συνολικός αριθμός των θανάτων λόγω της COVID-19 αυξήθηκε σε 15.304 στη χώρα. Παράλληλα, διενεργήθηκαν πάνω από 200.000 τεστ την προηγούμενη ημέρα. Επίσης, ο συνολικός αριθμός των αναρρώσεων αυξήθηκε σε 441.515, με επιπλέον 5.245 ασθενείς που εξετάστηκαν αρνητικοί για το COVID-19 την προηγούμενη ημέρα.

    Λίγο μετά την ανακοίνωση των νέων στοιχείων για την πορεία της πανδημίας στη χώρα, ο υπουργός Υγείας ανέφερε τα εξής σε ανάρτηση του στο Twitter: «Είχαμε 6.593 νέους ασθενείς σήμερα. Φτάσαμε επίσης στις 200.000 ημερήσιες δυνατότητες τεστ και έχουμε ξεπεράσει τα 20 εκατομμύρια στον συνολικό αριθμό των τεστ που έχουν γίνει μέχρι στιγμής. Ενώ ο αριθμός των ασθενών σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να μειώνεται, εξακολουθεί να είναι κοντά στους 6.000. Πρέπει να μείνουμε μακριά από τον συγχρωτισμό και να επιβάλουμε τους δικούς μας περιορισμούς».

    Προκειμένου να περιοριστεί η ταχεία αύξηση των επιπέδων μόλυνσης, η κυβέρνηση επανάφερε τους περιορισμούς τον περασμένο μήνα.

    Διαβάστε επίσης:

    Δένδιας: Η Τουρκία έχει καταστεί ο ταραχοποιός της περιοχής μας

    Νέα επίθεση Τσαβούσογλου: Η Ελλάδα δεν συμμετέχει στις συναντήσεις του NATO

    Προκλητικός Τσαβούσογλου: Η Ελλάδα παραβίασε τουρκική υφαλοκρηπίδα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ