• ΥΓΕΙΑ

    Θεοδωρίδου – Θεμιστοκλέους: Έκτακτη ενημέρωση στις 18:00 για την 4η δόση στους άνω των 60 ετών

    • NewsRoom
    Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών καθηγήτρια Μαρία Θεοδωρίδου και ο γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Μάριος Θεμιστοκλέους

    Η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών καθηγήτρια Μαρία Θεοδωρίδου και ο γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Μάριος Θεμιστοκλέους


    Έκτακτη ενημέρωση θα υπάρξει το απόγευμα της Τρίτης 5 Απριλίου από την πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών καθηγήτρια Μαρία Θεοδωρίδου και τον γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Μάριο Θεμιστοκλέους.

    Όπως είναι γνωστό η ενημέρωση για την πορεία του εμβολιαστικού προγράμματος έναντι του κορωνοϊού είχε σταματήσει και όπως είχε πει ο γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας θα γινόταν και πάλι σε ζωντανή μετάδοση, αν υπήρχε σημαντικός λόγος.

    Έκτακτη ενημέρωση

    Έτσι, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι «σήμερα, Τρίτη 5 Απριλίου και ώρα 18:00, θα πραγματοποιηθεί στο Υπουργείο Υγείας ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών για το Εθνικό Σχέδιο εμβολιαστικής κάλυψης έναντι της νόσου COVID-19 από την Πρόεδρο της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών Μαρία Θεοδωρίδου και τον Γενικό Γραμματέα Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας Μάριο Θεμιστοκλέους».

    Σημειώνεται ότι σήμερα σε τηλεδιάσκεψη τα μέλη της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, αποφασίζουν για την έγκριση της τέταρτης δόσης εμβολίου, στους μεγαλύτερους ηλικιακά πολίτες, ξεκινώντας ακόμη και από τους άνω των 60 ετών.

    Επίσης, σήμερα συνεδριάζει και η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων για το πλάνο άρσης των μέτρων που έχει ζητήσει η κυβέρνηση. Υπενθυμίζεται ότι τα μέλη της Επιτροπής έχουν εισηγηθεί  να μην αρθεί κανένα μέτρο έως και την Πρωτομαγιά.

    Διαβάστε επίσης:

    Ιατρείο παρακολούθησης ασθενών με Σύνδρομο Μακροχρόνιου (Long) Covid στο Metropolitan General

    Διπλάσιος ο κίνδυνος COVID-19 για τις πλήρως εμβολιασμένες εγκύους αν συμβεί

    10 κανόνες για να προλάβουμε τη γρίπη και τις ιώσεις του αναπνευστικού



    ΣΧΟΛΙΑ