• ΥΓΕΙΑ

    Θάνος Πλεύρης: Επανέρχεται η μουσική και απελευθερώνεται το ωράριο σε εστίαση και διασκέδαση – Την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση για τα γήπεδα

    • NewsRoom

    Θάνος Πλεύρης (ΑΠΕ-ΜΠΕ)


    Τις αλλαγές που ισχύουν στα μέτρα για την πανδημία ανακοίνωσε ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης, μετά και τις σχετικές εισηγήσεις της Επιτροπής των Εμπειρογνωμόνων.

    Ειδικότερα, ο κ. Πλεύρης ανέφερε πως σχετικά με τη διασκέδαση και την εστίαση επανέρχεται η μουσική και απελευθερώνεται το ωράριο, αλλά μόνο για καθήμενους.

    Αναφορικούς με τους αθλητικούς χώρους και τα γήπεδα, το μέτρο παραμένει ως έχει προς το παρόν, ωστόσο θα επανεξεταστεί την ερχόμενη εβδομάδα η αύξηση της χωρητικότητας σε αυτά.

    Επιπλέον, για τα ραντεβού εμβολιασμού που χάθηκαν λόγω της κακοκαιρίας, δίνεται παράταση στην ισχύ του πιστοποιητικού εμβολιασμού από τις 31 Ιανουαρίου έως και 7 Φεβρουαρίου.

    Αυτό σημαίνει πως όσοι έχουν ολοκληρώσει τον εμβολιασμό τους και έχουν περάσει 7 μήνες έως και την 7η Φεβρουαρίου θα πρέπει να έχουν κάνει την τρίτη δόση, αλλιώς θα λογίζονται ως ανεμβολίαστοι.



    ΣΧΟΛΙΑ