ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στους 157 αυξήθηκε ο αριθμός των νεκρών ασθενών που είχαν εντοπιστεί θετικοί στην πανδημία καθώς το βράδυ της Πέμπτης κατέληξε ένας ακόμα ηλικιωμένος άνδρας.
Πρόκειται για έναν 89χρονο ασθενή, ο οποίος νοσηλευόταν στο ΝΙΜΙΤΣ και ο οποίος υπέφερε από υποκείμενα νοσήματα.
Νωρίτερα ο καθηγητής Λοιμωξιολογίας Σωτήρης Τσιόδρας, είχε αναφέρει κατά την καθημερινή ενημέρωση για την πορεία της πανδημίας πως από τους ελέγχους εντοπίστηκαν δέκα νέα κρούσματα κορονοϊού στη χώρα, με τον συνολικό αριθμό των ατόμων που έχουν βρεθεί θετικοί στον ιό από την αρχή της επιδημίας να φτάνει πλέον στους 2.770.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ευρωζώνη: Επιστροφή σε εμπορικό πλεόνασμα €8,6 δισ. τον Ιούνιο – Άλμα 14,4% στις εξαγωγές
- Τζόσουα Κούσνερ (Thrive Capital): Γιατί επενδύει 215 εκατομμύρια δολάρια στην Amazon
- Χρηματιστήριο: Τα διυλιστήρια έδωσαν τον τόνο — Νέα υψηλά για Motor Oil και ΕΛΠΕ
- Χαλκιδική: Ο Δήμος Κασσάνδρας ανέστειλε λόγω της φωτιάς όλες τις εκδηλώσεις για τον Δεκαπενταύγουστο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.