ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tο τέλος της κατάστασης εκτάκτου ανάγκης για την πανδημία Covid-19 κήρυξε επισήμως σήμερα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας, τρία και πλέον χρόνια μετά την πανδημία κορωνοϊού.
«Με ελπίδα, κηρύσσω το τέλος της παγκόσμιας έκτακτης ανάγκης της Covid-19» δήλωσε ο γενικός dιευθυντής του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας Τέντρος Αντάνομ Γκεμπρεγέσους.
Υπενθυμίζεται, ότι οι ΗΠΑ θα άρουν την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στις 11 Μαΐου.
Διαβάστε επίσης:
Τα τηλεφωνήματα στο κινητό συνδέονται με αυξημένο κίνδυνο για υψηλή αρτηριακή πίεση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βενεζουέλα: Σε 1.430 ανήλθε ο αριθμός των νεκρών – Τεράστιος αριθμός αγνοουμένων
- Σερβία: Ο Βούτσιτς αναμένεται να παραιτηθεί από πρόεδρος – Ανοίγει ο δρόμος για επιστροφή στην πρωθυπουργία
- Πώς κινήθηκε η οικονομία των 15 μεγαλύτερων χωρών την τελευταία 10ετία – Εκπλήξεις και ανατροπές (πίνακες)
- Δέκα χρόνια κάθειρξη στον 16χρονο που ξυλοκόπησε θανάσιμα 17χρονο στις Σέρρες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.