ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το όριο των 400.000 κρουσμάτων από την έναρξη της πανδημίας έσπασε σήμερα η Πορτογαλία, μετά την καταγραφή 3.336 νέων μολύνσεων το τελευταίο 24ωρο.
Σύμφωνα με τη γενική διεύθυνση υγείας, το ίδιο χρονικό διάστημα 74 άνθρωποι υπέκυψαν στην Covid-19, αυξάνοντας το σύνολο των θυμάτων σε 6.751.
Ο αριθμός των νοσηλειών κατέγραψε μικρή πτώση από την προηγούμενη μέρα, με 2.930 ανθρώπους να νοσηλεύονται με την Covid-19, ενώ 486 άνθρωποι βρίσκονται σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, 17 λιγότεροι από χθες.
Η Πορτογαλία ξεκίνησε την Κυριακή την εκστρατεία εμβολιασμού κατά του νέου κορονοϊού.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης:
Κικίλιας: Θα διορθώνουμε όποιες αστοχίες προκύψουν κατά την εφαρμογή της επιχείρησης εμβολιασμού
Γαλλία: Νέα άνοδος κρουσμάτων – Φόβοι για ακόμη ένα lockdown
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.