ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Σεβαστή» αλλά ταυτόχρονα «επικίνδυνη» για τη δημόσια υγεία, χαρακτήρισε την απόφαση του ΣτΕ ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης να επιστρέψει στην εργασία του το προσωπικό των νοσοκομείων που δεν έχει εμβολιαστεί κατά του κορωνοϊού.
Κληθείς να σχολιάσει την απόφαση, μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο κ. Πλεύρης επανέλαβε ότι το υπουργείο θα σεβαστεί την απόφαση και 2.190 άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί θα γυρίσουν στην εργασία τους από 1 Ιανουαρίου.
Το μέτρο του υπουργείου δε θα παραταθεί είπε ο κ. Πλεύρης, προσθέτοντας ωστόσο ότι η απόφαση αποτελεί «ήττα για τη δημόσια υγεία».
Όπως είπε χαρακτηριστικά για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, «ποιος εμπιστεύεται γιατρούς που πιστεύουν ότι το εμβόλιο αλλοιώνει DNA;».
Διαβάστε επίσης:
Ανεμβολίαστοι υγειονομικοί: Με PCR ή Rapid Test η επιστροφή
Πλεύρης: Από 01/01/2023 θα επιστρέψουν οι ανεμβολίαστοι υγειονομικοί
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ελλάκτωρ: «Πράσινο φως» για τη Μαρίνα Αλίμου – Ξεκινούν το φθινόπωρο οι εργασίες
- Πώς απαντούν Ψάλτης, Μεγάλου, Μυλωνάς, Καραβίας στην «εισβολή» της Revolut στην Ελλάδα
- Nóema: Ανακοινώθηκε ο νικητής του πρώτου βραβείου χειροτεχνίας πρωτοβουλία Μαρέβας Μητσοτάκη
- Πώς ο Γιώργος Περιστέρης οδήγησε την ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ να βρει 659 εκατ. ευρώ από τα ξένα funds σε… μισή ώρα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.