ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Οι πρώτες δόσεις του εμβολίου για τον κορονοϊό θα φτάσουν στην Ιταλία στο τέλος του χρόνου», τόνισε μιλώντας στη Γερουσία της Ρώμης ο υπουργός Υγείας της Ιταλίας Ρομπέρτο Σπεράντσα, αναφερόμενος στο εμβόλιο που προετοιμάζεται στην Οξφόρδη, και με τη συνεργασία Ιταλών επιστημόνων.
Παράλληλα, ο Σπεράντσα δήλωσε ότι σύντομα η ιταλική κυβέρνηση θα δώσει και πάλι το αναγκαίο «πράσινο φως» στην διεξαγωγή κρουαζιέρων και εκθεσιακών πρωτοβουλιών. Σε ό,τι αφορά τις εκθέσεις, όμως, θα υπάρξουν αυστηροί περιορισμοί σχετικά με τον αριθμό των επισκεπτών και την τήρηση αποστάσεων ασφαλείας, για να αποφευχθούν τυχόν συνωστισμοί.
Η αρμόδια επιτροπή ειδημόνων που συμβουλεύει την κυβέρνηση του Τζουζέπε Κόντε επανέλαβε, επίσης, ότι τα τρένα (με διαδρομές εντός και εκτός περιφερειών) θα πρέπει να πωλούν, για λόγους ασφαλείας των επιβατών, μόνον το 50% των συνολικών διαθέσιμων εισιτηρίων.
Επιβεβαιώνεται, τέλος, ότι παραμένει σε ισχύ η απαγόρευση εισόδου στα στάδια, για τους φιλάθλους (διότι θεωρείται πολύ δύσκολο να μπορέσει να τηρηθεί η επιβεβλημένη απόσταση) όπως και η απαγόρευση λειτουργίας για τις μη υπαίθριες ντίσκο και κλαμπ.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζέι Ντι Βανς: Θα θεσπίσουμε σύστημα κατώτατων τιμών για τα κρίσιμα ορυκτά
- Propeller Club: Τιμητική διάκριση της Capital Link – Αναγνώριση του Νικόλα και της Όλγας Μπορνόζη
- Ρωσία: Σε χαμηλό 5ετίας τα έσοδα από το πετρέλαιο – Πίεση στα ταμεία του κράτους
- CNN: Αφρικανοί καταγγέλλουν ότι εξαπατήθηκαν από τη Ρωσία και στάλθηκαν να πολεμήσουν στην Ουκρανία – Συγκλονιστικές μαρτυρίες
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.