ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Θετικό στον κορονοϊό βρέθηκε ένα αγόρι ενός έτους στο Ηράκλειο.
Σύμφωνα με το ekriti.gr, τo παιδί υπεβλήθη σε τεστ στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και βρέθηκε θετικό. Είναι ασυμπτωματικό και ύστερα από οδηγίες των ιατρών, παραμένει στο σπίτι του.
Δύο ακόμα κρούσματα κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν από τα τεστ που διενεργούνται στο νοσοκομείο.
Πρόκειται για έναν 53χρονο άνδρα, ο οποίος παραμένει στο σπίτι του και έναν 83χρονο με υποκείμενα νοσήματα και νοσηλεύεται από χθες στην Κλινική Covid-19 του Βενιζελείου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: Έρχεται νέο πρόγραμμα εθελούσιας εξόδου – Όλες οι πληροφορίες
- Alpha Bank: Τα κέρδη-ρεκόρ του 2025 και ο στόχος για αύξηση 11% στα κέρδη ανά μετοχή το 2026
- H σύναξη των πρέσβεων, οι δίμετροι εύζωνες και τα μπιφτεκάκια, τα κόκκινα τρουφάκια, τα 3 χρόνια από τα Τέμπη, τι ήθελε ο Γεραπετρίτης στο FBI
- Τέμπη, τρία χρόνια μετά: Συγκλονιστικές μαρτυρίες στο mononews από δύο γυναίκες που σώθηκαν εκείνη τη μοιραία νύχτα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.