ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Διαψεύδουν πηγές του υπ. Υγείας δημοσιεύματα ότι περιφερειακά νοσοκομεία έχουν προσκαλέσει αυτοδιοικητικούς παράγοντες να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα.
«Δημοσιεύματα και αναρτήσεις που αναφέρονται σε δήθεν προσκλήσεις από περιφερειακά Νοσοκομεία σε Δημάρχους, αυτοδιοικητικούς και άλλους παράγοντες να εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα, δεν ισχύουν και είναι απολύτως ανακριβή. Δεν υπάρχει τέτοια πρόβλεψη. Οι εμβολιασμοί των υγειονομικών συνεχίζονται. Η Εθνική Αρχή Διαφάνειας θα επιτηρεί τη διαδικασία», τονίζουν πηγές του υπουργείου Υγείας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Alpha Bank: Η Κεντρική Μακεδονία ο νέος σταθμός του προγράμματος «Μαζί, με στόχο την υγεία»
- Βολοντίμιρ Ζελένσκι: Αποκαλύπτει το νέο ειρηνευτικό σχέδιο 20 σημείων για την Ουκρανία – Οι διαπραγματεύσεις με τις ΗΠΑ
- Ιστορικό ράλι στα πολύτιμα μέταλλα: Πάνω από τα 4.500 δολ. ο χρυσός, ρεκόρ στο ασήμι, άλμα 160% στην πλατίνα
- ΣΕΤΕ για μπλόκα: Να ανοίξουν οι δρόμοι – Ζήτημα επιβίωσης για τουριστικές επιχειρήσεις