ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η ζύμωση είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται για την παραγωγή πολλών καθημερινών και αγαπημένων τροφίμων, όπως τυρί, ψωμί, γιαούρτι, λάχανο τουρσί,, κρασί κ.α. Είναι μια εύκολη διαδικασία, που γίνεται από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ακόμη και με τα πιο βασικά εργαλεία κουζίνας.
ο καλύτερο από όλα είναι ότι η ζύμωση δημιουργεί στις τροφές, τα ποτά και τα συμπληρώματα συγκεκριμένες ιδιότητες, που με τη σειρά τους χαρίζουν ευεργετικά οφέλη στην υγεία, αναφέρει η διατροφολόγος, Amy Goodson, MS, RD, CSSD, LD.
Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr
Διαβάστε επίσης:
Πού θα κάνουν Πάσχα φέτος οι Έλληνες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρίνα Βουλιαγμένης: Τι συνέβη κατά την απογείωση του ελικοπτέρου που έπεσε – Τι εξετάζουν οι αρχές
- Τραμπ: Εντείνει τις επιχειρήσεις κατά των μεταναστών σε Λος Άντζελες, Σικάγο και Νέα Υόρκη – Συνεχίζονται οι διαδηλώσεις
- Πανελλαδικές: Τέλος οι εξετάσεις για τους υποψήφιους των ΕΠΑΛ και για τα Γυμνάσια
- Συντριβή Boeing 787 της Air India: Ανακτήθηκε το 2ο μαύρο κουτί
