• HealthStories.gr

    Τρόφιμα που έχουν υποστεί ζύμωση: Γιατί πρέπει να τα προτιμάμε;

    • NewsRoom
    τρόφιμα με ζύμωση

    τρόφιμα με ζύμωση


    Η ζύμωση είναι μια διαδικασία που χρησιμοποιείται για την παραγωγή πολλών καθημερινών και αγαπημένων τροφίμων, όπως τυρί, ψωμί, γιαούρτι, λάχανο τουρσί,, κρασί κ.α. Είναι μια εύκολη διαδικασία, που γίνεται από οποιονδήποτε, οπουδήποτε, ακόμη και με τα πιο βασικά εργαλεία κουζίνας.

    ο καλύτερο από όλα είναι ότι η ζύμωση δημιουργεί στις τροφές, τα ποτά και τα συμπληρώματα συγκεκριμένες ιδιότητες, που με τη σειρά τους χαρίζουν ευεργετικά οφέλη στην υγεία, αναφέρει η διατροφολόγος, Amy Goodson, MS, RD, CSSD, LD.

    Διαβάστε περισσότερα στο healthstories.gr

    Διαβάστε επίσης:

    Ρωσία: Η Μόσχα θα επιδιώξει να παρακάμψει τις όποιες κυρώσεις της ΕΕ επί του υγροποιημένου φυσικού αερίου της

    Πού θα κάνουν Πάσχα φέτος οι Έλληνες

    Διαφραγματοκήλη: Συχνές ερωτήσεις



    ΣΧΟΛΙΑ