ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο ενδεχόμενο να γίνει ξανά υποχρεωτική η χρήση μάσκας, αναφέρθηκε ο Αθανάσιος Εξαδάκτυλος, πρόεδρος Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου.
Ο κ. Εξαδάκτυλος, μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, τόνισε: «Δεν μπορούμε να πούμε ότι δεν θα ληφθεί κανένα μέτρο εάν δούμε ότι αυτό δεν τηρείται. Δεν θα αφήσουμε την κατάσταση ανεξέλεγκτη, διότι ξέρετε, δεν είναι μόνο το αν θα γεμίσουν ή δε θα γεμίσουν τα νοσοκομεία και οι εντατικές».
«Είναι το θέμα ανθρώπινων απωλειών (…) και είναι επίσης η αναστάτωση που προέρχεται στην κοινωνική και οικονομική ζωή από τους ανθρώπους που νοσούν», πρόσθεσε.
Για το νέο κύμα κορονοϊού, ο κ. Εξαδάκτυλος ανέφερε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη σε όλη την Ευρώπη και πως η Ελλάδα έπεται των Ευρωπαίων κατά περίπου 4 με 5 εβδομάδες.
«Είναι και λίγο προφανές… Εγώ δεν καταλαβαίνω τον άνθρωπο που μπαίνει σε ένα αεροπλάνο που είναι ασφυκτικά γεμάτο και δε φορά μάσκα τι μπορεί να σκέφτεται εκείνη την ώρα», κατέληξε.
Διαβάσατε επίσης:
Καπραβέλος: «Πληρώνουμε τη μεγάλη χαλάρωση των μέτρων»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- MRB: Πρώτη η ΝΔ με προβάδισμα 16,2 μονάδων από το ΠΑΣΟΚ – Τρίτη η Πλεύση, έχασε δύο μονάδες σε έναν μήνα
- Δωρεάν διακοπές για χιλιάδες εργαζόμενους εις βάρος του Δημοσίου στη Χιλή – Πώς μια γυναίκα ανακάλυψε «τρύπα» $2 δισ.
- Financial Times: Ευρωπαϊκές χώρες πιστεύουν πως το Ιράν είχε μεταφέρει το ουράνιο από το Φορντό πριν από τα πλήγματα των ΗΠΑ
- Airbnb: Έξι τρόποι για ασφαλείς κρατήσεις και προστασία από διαδικτυακές απάτες
