Παρουσία του υπουργού Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, πραγματοποιήθηκε, την Τετάρτη, στα κεντρικά γραφεία του ΕΟΠΥΥ, στο Μαρούσι, η τελετή παράδοσης-παραλαβής από την απερχόμενη διοικήτρια του Οργανισμού, Θεανώ Καρποδίνη, στο νέο διοικητή Αθανάσιο Ζαμάνη.
Η κ. Καρποδίνη έκανε ένα σύντομο απολογισμό του έργου της, ενώ ο κ. Ζαμάνης αναφέρθηκε στις προκλήσεις και προτεραιότητές του στα νέα του καθήκοντα. Ο υπουργός Υγείας ευχαρίστησε την Θεανώ Καρποδίνη για την επταετή θητεία της στον Οργανισμό και ευχήθηκε μια παραγωγική θητεία στο νέο διοικητή Αθανάσιο Ζαμάνη και στη μη εκτελεστική πρόεδρο του ΕΟΠΥΥ, Δρ. Βασιλική Κωνσταντίνα Γκογκοζώτου.
Μετά το πέρας της τελετής ακολούθησε σύσκεψη εργασίας μεταξύ του υπουργού Υγείας ‘Αδωνι Γεωργιάδη και του νέου διοικητή Αθανασίου Ζαμάνη.
Διαβάστε επίσης:
Προληπτική Ιατρική: Θεμέλιο για την υγεία – Γιατί η πρόληψη είναι η καλύτερη θεραπεία;
Νέα διεθνής διάκριση για τη δρ. Θάλεια Πετροπούλου, Διευθύντρια Xειρουργό του Metropolitan General
Τσίμπησε έντομο το παιδί μου: Είναι απλή ενόχληση ή αλλεργική αντίδραση;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ιωάννης Μπούγας για υπόθεση Κυψέλης: Τι έκανε η Εισαγγελία Ανηλίκων από το 2020 για την προστασία των παιδιών
- Aegean: Αύξηση του τζίρου 4% στο εξάμηνο – Στα 3,3 εκ. ευρώ οι καθαρές ζημιές
- Χρηματιστήριο: Ισχυρές ρευστοποιήσεις στα blue chips – Αντίσταση από Coca Cola HBC και ΟΤΕ
- Castor Maritime (Πέτρος Παναγιωτίδης): Καθαρά κέρδη $26,8 εκατ. στο τρίμηνο και $96 εκατ. στο εξάμηνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.