ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Οι εταιρείες Pfizer και BioNTech κατέθεσαν αίτηση στον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΜΑ) για την υπό όρους έγκριση του εμβολίου τους κατά του κορονοϊού, όπως ανακοίνωσαν σήμερα.
Η αίτηση στον ΕΜΑ γίνεται αφού η αμερικανική φαρμακοβιομηχανία Pfizer και η γερμανική BioNTech υπέβαλαν αίτηση στις αρμόδιες αρχές των ΗΠΑ στις 20 Νοεμβρίου.
Οι δύο εταιρείες ανακοίνωσαν στις 18 Νοεμβρίου τα τελικά αποτελέσματα της τρίτης φάσης δοκιμών του εμβολίου τους κατά της covid-19, σύμφωνα με τα οποία αυτό είναι κατά 95% αποτελεσματικό στην πρόληψη της μόλυνσης, χωρίς να έχει προκαλέσει σοβαρές παρενέργειες.
Διαβάστε ακόμη:
Σε ΜΕΘ του «Ευαγγελισμού» ο υπουργός Νησιωτικής Πολιτικής Γιάννης Πλακιωτάκης
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Η TÜV AUSTRIA στην Ελλάδα πιστοποίησε την εταιρεία Hellenic Duty Free Shops σύμφωνα με τα πρότυπα EN ISO 9001:2015 και EN ISO 14001:2015
- Magnum: Έκανε ντεμπούτο στα Χρηματιστήρια με μετοχή στα 12,96 ευρώ και κεφαλαιοποίηση 7,93 δισ. ευρώ
- LNG: «Παράθυρο ευκαιρίας» για την Πολωνία αφού η Ευρώπη εγκαταλείπει τις ρωσικές προμήθειες
- Η Παπουτσάνης ενισχύει τη διεθνή παρουσία της