ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στην προληπτική απόσυρση και ανάκληση της μαρμελάδας φράουλα Bonne Maman σε συσκευασία «μερίδα» 30 γραμμαρίων, με Lot No K156 και ημερομηνία ανάλωσης κατά προτίμηση πριν από 30/06/2028, προχωρά η ΕΛΓΕΚΑ, σε συνεννόηση με την παραγωγό εταιρεία «Andros» και σε συνεργασία με τον ΕΦΕΤ.
Η ανάκληση αφορά αποκλειστικά τη συγκεκριμένη παρτίδα, λόγω ενδεχόμενης ποιοτικής αστοχίας στη γυάλινη συσκευασία, η οποία θα μπορούσε να οδηγήσει σε θραύση του γυάλινου περιέκτη.

Οι καταναλωτές που έχουν στην κατοχή τους το προϊόν που αφορά στην προληπτική ανάκληση, καλούνται να μην το καταναλώσουν και να το επιστρέψουν στο σημείο αγοράς όπου θα τους παρέχεται η προβλεπόμενη αποζημίωση, σύμφωνα με τις ισχύουσες διαδικασίες.
Διαβάστε επίσης:
ΕΦΕΤ: Ανακαλείται γεμιστό ρολό κοτόπουλο λόγω σαλμονέλας
ΕΦΕΤ: Ανακαλεί καραμέλες – ζελεδάκια μετά από ανίχνευση μη εγκεκριμένης ουσίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέα αποχώρηση από το κόμμα Καρυστιανού: Ο Νίκος Μπρουτζάκης καταγγέλλει κλειστή κάστα
- Ομάν: «Θετικές» οι συνομιλίες με το Ιράν σύμφωνα με το Μουσκάτ, που προειδοποιεί για επιθέσεις σε πλοία
- Δούκισσα Νομικού: Διακοπές σε εξωτικό προορισμό με τον Δημήτρη Θεοδωρίδη
- Πυρκαγιά στην Αττικοβοιωτία: Πώς έγινε η επιχείρηση διάσωσης και απομάκρυνσης πολιτών από την Πυροσβεστική
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.